REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį, spalio 22 d. sostinės Ūkio banko arenoje įvyko jau aštuntoji tiesioginė „Kviečiu šokti“ transliacija. Vakaro tema parinkta lietuviška muzika lėmė tai, kad skambėjo itin daug lyriškų senosios klasikos, tačiau ne visi dalyviai vilkėjo tautiniais drabužiais.

REKLAMA
REKLAMA

Rimvydas Černajus ir Irūna Puzaraitė muzikos fonu pasirinko Sel dainą „Perlai“, o jaunoji atlikėja tapo Holivudo komedijose paaugliams paprastai sekso simboliais laikomomis sirgalių šokėja. Trumpas švarkas nedengė pilvuko, aptempti šortai simboliškai pridengti sijonėliu išryškino dainininkės figūrą kaip ir ilgos juodos kojinės.

REKLAMA

Tiesa, publikos simpatijas Irūna pelnyti stengiasi ne tik skatindama vyriškąją auditorijos dalį fantazuoti. Kad atlikėjos šokio technika patobulėjo pažymėjo ir projekto komisija. Gabrielė Valiukaitė gyrė poros energetiką ir tai, kad Irūna pagaliau „susirinko kojas“.

Siužetas, kurio pagrindu buvo „blogo berniuko“ ir palaikymo komandos šokėjos meilės ir aistros istorija, komisijai pasirodė nuotaikinga. „Kai jis palinko prie jos kaklo galvojau gers kraują“, ‒ juokavo Vytenis Pauliukaitis.

Aisčio Mickevičiaus teigimu, scenarijų visgi derėjo įgyvendinti iki galo. „Nesupratau siužeto, jei jau tikrai blogas berniukas, tai reikėjo imt šampano butelį ir trenk V. Pauliukaičiui per galvą“, ‒ humoro nestokojo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų