REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ekstremalių išbandymų filmavimų aikštelėje aktorė Kristina Kazlauskaitė džiaugėsi likusi sveika.

REKLAMA
REKLAMA

Tam, kad galėtum objektyviai įvertinti, būtina išgyventi pačiam – taip nusprendė  muzikinio išbandymo šou „Dainuok, jei gali“ komisijos nariai Arūnas Valinskas ir Justinas Jankevičius, savo kolegę tikrąja to žodžio prasme pakišę po ratais.

REKLAMA

Kristina, pasak jų, turėjo pajausti tą patį, ką patyrė atlikėjos Baiba Skurstenė ir Viktorija Sutkutė, kuomet dainuojant per jas šokinėjo dviračiai. Merginas baugino dviračių trialo atstovai iš Latvijos, daug kam jau pažįstami iš talentų laidos „2 minutės šlovės“.

Netrukus atlikėjų vietą užėmė ir Kristina Kazlauskaitė. Ant scenos aktorė gulėsi sulaikiusi kvėpavimą ir iš anksto už visas nuodėmes atsiprašiusi mamos, o pasirodymo neslėpė emocijų: „Galvojau, kad nesvarbu, kaip viskas baigsis, svarbiausia, kad mirsiu kaip ir priklauso aktorei – scenoje, - krykštavo moteris. - Žinote, iš pradžių labai bijojau, bet kai pagaliau išdrįsau atsimerkti ir pažvelgti į virš galvos skraidančius dviračius, supratau, kad galima ir tokioje situacijoje pajausti malonumą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų