REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausiame šokių projekte Lietuvoje „Šok su manimi“ šį šeštadienį ant parketo pasirodys ne tik projekto dalyviai – Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene, Mantas Wizard su Viktorija Kunauskaite, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Marius Gaižauskas, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Dainius Barzinskas ir Domantė Padleckaitė bei Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis, o ir legendinis atlikėjas Haddaway, kuris atliks hitą „What is Love“.

REKLAMA
REKLAMA

„Šio šeštadienio šou bus išties įspūdingas: į projektą po kelių savaičių pertraukos sugrįžta Pasaulio hiphopo čempiono vardą su kolegomis ką tik apgynęs šokėjas Olegas Staniulionis, TV3 žiūrovai ir projekto komisija spręs, kuri pora negrįžtamai paliks šou. Dalyvių laukia ir netikėtumai, – praneša projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Komisijos narių vietas šalia Jurijaus Smorigino ir Editos Daniūtės šį šeštadienį užims garsioji šokėjų ant ledo pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko. Džiugu, kad jie lankydamiesi Lietuvoje visada prisijungia prie mūsų projekto.“

Per septynias tiesioginio eterio laidas projektą „Šok su manimi" paliko keturios žvaigždės: Lauris Rienikis, Vaida Genytė, Eglė Skrolytė ir Daiva Anužytė-Kasiulaitienė. Nuo šio šeštadienio kiekvienoje laidoje projektą paliks viena pora.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų