REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus centrinio pašto sienas papuošė jau daugiau kaip pusė tūkstančio mokinių piešinių, kuriuose vaizduojamas ateities paštas. Tokia tema visus šalies mokinius pakvietė piešti Lietuvos paštas, minėdamas Pasaulinę pašto dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Savo piešinius vaikai galėjo siųsti iki spalio 21 dienos. Visi piešiniai bus eksponuojami Vilniaus centriniame pašte iki spalio 29 dienos. Vėliau speciali komisija atrinks tris geriausius darbus, kuriuos Lietuvos paštas pavers tikrais atvirlaiškiais.

REKLAMA

„Skelbdami piešinių konkursą net negalėjome pagalvoti, kad sulauksime tokio didžiulio vaikų susidomėjimo. Labai daug sulaukiame vokų, kuriuose randame sudėtus visos klasės ar net mokyklos vaikų piešinius. Tai išties labai džiugina“, – sakė Lietuvos pašto Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

Pasak R. Kruopaitės-Lalienės, mokinių piešiniai be galo kūrybiški ir originalūs. Daugelyje piešinių ateities paštas vaizduojamas kaip labai modernus ir technologiškai pažengęs, kur laiškus ir siuntas pašto darbuotojai pristato raketomis ar kosminiais laivais.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikų piešiniai stebina ne tik idėjomis, bet ir atlikimo technika. Kai kurie darbai atlikti itin kruopščiai. Pavyzdžiui, buvo gauta ir tokių piešinių, kurie nupiešti tušu.

Geriausių darbų autorius Lietuvos paštas paskelbs per Lietuvos pašto dieną – lapkričio 16-ąją. Nugalėtojų kūriniai bus atspausdinti kaip atvirlaiškiai ir paštu išsiųsti jų autoriams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų