REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Gyvybinis potencialas sumažėjęs, nuotaika permaininga. Erzins bet kokia smulkmena, o su jumis sutars tik patys kantriausi. Stenkitės rasti kūrybinius užsiėmimus, išnaudoti savo potencialą. Kelionėse iškils rimti nemalonumai.

Avinas. Gyvybinis potencialas sumažėjęs, nuotaika permaininga. Erzins bet kokia smulkmena, o su jumis sutars tik patys kantriausi. Stenkitės rasti kūrybinius užsiėmimus, išnaudoti savo potencialą. Kelionėse iškils rimti nemalonumai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Reikės nemažai padirbėti norint įveikti sunkumus, kurie iškils visiškai nelauktai. Būkite atsargūs, jei bendrausite su mažai pažįstamais asmenimis arba užsiimsite mažai žinomais reikalais. Gerai susiklostys santykiai su mylimu žmogumi, pasimatymai pakels nuotaiką.

REKLAMA

Dvyniai. Stiprios pozityvios tendencijos, todėl diena bus turtinga ir atneš nemažai malonių įvykių. Atsiras galimybė susitvarkyti su senais pažįstamais, susitaikyti su tais, su kuriais pykotės. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Vėžys. Nenumatyti sunkumai sutrukdys realizuoti seniau sudarytus planus, privers jus ieškoti naujų būtų siekti tikslams. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems. Palanki finansinė situacija – galite apsipirkti. Palanku planuoti keliones, įsigyti turistinius kelialapius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Susidursite su rimtomis problemomis, jei nuspręsite užsiimti svarbiais reikalais, įgyvendinti ilgalaikius projektus. Apsiribokite kasdieninių užduočių sprendimais ir neskubinkite įvykių: netrukus situacija pasikeis ir jūs atrasite galimybę, kaip įgyvendinti pačius drąsiausius užmojus.

Mergelė. Daugiau linksminkitės ir pramogaukite, skirkite laiko aktyviam poilsiui. Nepraleiskite galimybės pradžiuginti save naujais dalykais. Bet kokiame susitikime būsite dėmesio centre, o jūsų žavesys nepaliks nei vieno abejingo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Diena, kai gausite svarbią informaciją, įgausite naudingų įpročių. Jūsų galimybės išsiplės – bendraukite su protingais ir įtakingais asmenimis. Diena palanki bet kokiems susitikimams. Šeimyninės problemos neatims iš jūsų daug laiko – nereikėtų jų vengti.

Skorpionas. Puiki diena tiems, kas trokšta naujų įspūdžių, nori praplėsti savo bendravimo ratą, gauti naudingos gyvenimo patirties. Jūsų laukia nemažai malonių siurprizų. Tiesa, jūsų elgesys gali pasirodyti neapgalvotas ir keistas, kadangi būsite vedami intuicijos.

REKLAMA

Šaulys. Stiprios pozityvios tendencijos, tačiau nemalonių situacijų išvengti nepavyks. Galimos problemos lankantys žmonių sambūriuose: tokie pasistumdymai sugadins nuotaiką ir sukels nuovargį. Daugiau laiko skirkite šeimos nariams, jų problemoms, mylimam žmogui.

Ožiaragis. Atsiras naujos galimybės ir perspektyvos. Stenkitės neatsisakyti nuo bendravimo su senais pažįstamais – iš jų galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Gera diena realizuoti svetimas idėjas, savas kol kas pasilaikykite sau.

Vandenis. Pasaugokite savo sveikatą. Elgsitės protingai, jei atsisakysite rizikingų užsiėmimų, laikysitės dietos, atliksite profilaktines procedūras. Neįprasta, tačiau įdomi diena, tik remkitės logika. Labai svarbus bus draugų ir mylimo žmogaus palaikymas.

Žuvys. Stenkitės ramiai atsižvelgti į kritines pastabas, kitaip vargu, ar išvengsite konfliktų su giminaičiais. Ypač bus sunku rasti bendrą kalbą su vyresniaisiais. Romantiniai santykiai klostosi neblogai, tačiau vis tiek galite neišvengti nesutarimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų