REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net ir visko mačiusius šį savaitgalį turėtų nustebinti pirmoji serijos „I Love The 90's“ naktis. Jau šį šeštadienį, nuo 22 val., Vilniaus klube „Nesė pramogų bankas“ vyksiantis koncertas per visą naktį bus dedikuotas išskirtinai tik paskutiniojo XX a. dešimtmečio judėjimui. Pagrindinė vakaro žvaigždė – net 30 milijonų įrašų pardavęs pop atlikėjas iš Vokietijos  Haddaway. Pirmą kartą Lietuvoje koncertuosiantis atlikėjas į Vilnių atvyks kartu su vokaliste.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelias dienas paaiškėjo, kad šeštadienio koncertą vokietis pradės anksčiau nei visi „I Love The 90's“ dalyviai. Pop žvaigždės vizitu susidomėjo ir populiariausias televizijos kanalas Lietuvoje. Todėl Haddaway pasirodys tiesioginiame eteryje ir su savo kultine daina „What is Love“ „atidarys“ šios savaitės TV3 projektą „Šok su manimi“, o po laidos pakvies visus šokių projekto dalyvius į savo pirmąjį koncertą Lietuvoje.

REKLAMA

Haddaway dainą priminė Eminemas ir Lil Wayne

Pagrindinė „I Love The 90's“ žvaigždė savo diskografijoje turi keliolika super hitų: „I Miss You“, „Rock My Heart“, „Catch A Fire“, „Life“ ir, aišku, „What is Love“. Nuo pastarojo hito pasirodymo prabėgo jau net 18 metų. Tačiau šios dainos populiarumas neblėsta iki šių dienų. Tokią išvadą galima padaryti ir dėl to, kad bene populiariausi reperiai pasaulyje Eminem ir Lil Wayne pernai sukūrė dainą „No Love“, kurioje naudojamos Haddaway „What is Love“ ištraukos. „No Love“ prodiuseris komentuodamas šį sprendimą, sakė, kad legendinė daina iš tiesų „veža“.

REKLAMA
REKLAMA

Haddaway „What is Love“ išgarsino ir dar dvi pasaulinės įžymybės – Holivudo aktoriai Jim Carrey ir Will Ferrell. Būtent pagal šią dainą JAV komikai šoko kultinį šokį komedijoje „A night at the Roxbury“. Nenuostabu, kad beveik dvidešimtus metus skaičiuojančio hito autorius iki šių dienų yra populiarus ir kasmet visame pasaulyje surengia net 120 pasirodymų. Jis tapo bene populiariausiu „90's“ muzikos ambasadoriumi, todėl neatsitiktinai atvyksta į pirmąjį „I Love The 90's“ renginį.

Galbūt vienintelis RSA pasirodymas

Kitas koncerto „I Love The 90's“ “vinis“ – vėl ant scenos esanti grupė RSA. Taip, ta pati šokėjo ir dainų kūrėjo Dainiaus Žebrausko – Skruzdėliuko vedina. Akimirksniu išpopuliarėjusi grupė susikūrė 1999 m. ir vieną po kito leido radijo hitus. Geriausiai žinomos jų dainos: „Ritmas, seksas ir alus“, „Jeigu saulė“, „Apie draugus“. Visų mergaičių ir merginų numylėtinis Skruzdėliukas iki šiandien spindi TV ekrane, bet to negalima pasakyti apie jo buvusią grupę,  nes jos tiesiog nebėra. Tad šis šokių bei muzikos projekto RSA pasirodymas yra tikras „I Love The 90's“ „ekskliuzyvas“. Kita tokia proga gali ir nepasitaikyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar vieni renginio herojai – tų laikų bene populiariausia ir, be jokios abejonės, skandalingiausia grupė „Žertva Ant Smūgio“. Buvę metalistai susibūrė dar 1993 metais. Ir galiausiai, paskutiniai svečiai – paauglių herojais ilgą laiką buvę pirmieji hip hop atlikėjai „Funky“. Pirmasis „Funky“ albumas „Visi skirtingi, visi lygūs“ įrašytas 1995 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų