REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Humoristas Raimondas Šilanskas BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ pasidalino naujienomis: šiemet jis gavo vairuotojo pažymėjimą.  Jis taip pat papasakojo turintis nepaaiškinamų sugebėjimų – ką tik susapnuoja, viskas netrunka išsipildyti.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį R. Šilanskas susapnavo kelionę – kitą dieną gavo kvietimą važiuoti į Jungtines Amerikos Valstijas. Susapnavo sėkmingą žvejybą – pagavo didžiausią savo gyvenimo žuvį. Sapnai perspėja ir apie nemalonumus: atsibudęs po neramaus sapno vyras sužinojo, kad atšauktos vestuvės, kuriose turėjo būti piršliu. Pranašiškų sapnų R. Šilansko gyvenime pasitaiko dažnai ir jis niekaip negali rasti jiems logiško paaiškinimo.

REKLAMA

Todėl jis tikrai neneigė astrologės Angelinos Zalatorienės sugebėjimų. „Už širmos - nepaprastos erudicijos, logiškas, talentingas žmogus, turintis mokslininko galvą“, - žiūrėdama į R. Šilansko gimimo datą pasakojo ji. R. Šilanskas šypsodamasis patvirtino jos žodžius: iki penktos klasės jis visada gaudavo tik penketus, tik už drausmę mokytojai jam nuolat rašydavo du. Visgi tapti mokslininku jam nebuvo lemta. A. Zalatorienė spėja – dėl problemų su tėvu. Nors to ir neneigė, šių gyvenimo aplinkybių R. Šilanskas nenorėjo detalizuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Astrologė įžvelgė ir tai, kad už širmos slepiasi žmogus, kurį netgi galima pavadinti valkata.  Nuo aštuonerių metų autostopu keliavęs humoristas juokėsi, kad tai – tikra tiesa. Juk tik šiais metais jis pagaliau gavo vairuotojo pažymėjimą. Tiesa, važiuoti į miestą pats jis dar nesiryžta – tuomet vairą perleidžia žmonai, tačiau jei nori nuvažiuoti į sodybą, žvejybą ar medžioklę, jau gali važiuoti pats.

„Nuvažiuodavau, pavyzdžiui, į Airiją, sėdžiu automobilyje, o ten močiutė kokių 83 metų lyg niekur nieko aplenkia, visiems viskas įprasta. Gėda pasidarė ir nusprendžiau nors dabar išmokti“, - šypsojosi vyras. Astrologė spėja, kad tokie pokyčiai jo gyvenime nebus paskutiniai. Dabar jam – 52 metai, o A. Zalatorienės skaičiavimais laimingiausias periodas jo gyvenime prasidės sulaukus 56 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R. Šilanskas prisipažįsta kol kas malonumo vairuoti nejaučiantis – nebent aikštelėje ar ramiame kelyje, kai aplinkui nėra kitų automobilių. Didesnį džiaugsmą jam teikia kiti pomėgiai, pavyzdžiui, kolekcionavimas. Dabar jis kolekcionuoja zip žiebtuvėlius, tačiau net pats nežino, kiek jų turi, nes dažnai tiek gauna naujų, tiek išdalina savo.

„Čia taip pat kaip su bokalais. Turėjau surinkęs jų 136, o po to pagalvojau, kokia prasmė, kad aš vienas, kaip koks šykštuolis, nuėjęs į rūsį jais džiaugiuosi? Todėl nusprendžiau padovanoti“, - pasakojo jis. Tik vienos kolekcijos iš jo niekas negalės atimti – R. Šilanskas yra buvęs piršliu 193 vestuvėse ir šis skaičius toliau tik auga.

Laidoje „Šeštasis pojūtis“ taip pat dalyvavo dainininkė Vaida Genytė, o  tarp komandų, spėjančių, kas slepiasi už širmų, buvo dainininkė Eva ir šokėjas Deividas Meškauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų