REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milano teisėjas išteisino Italijos premjerą Silvio Berlusconio byloje dėl kaltinimų sukčiavimu ir mokesčių, susijusių su jam priklausančiu televizijos koncernu „Mediaset“, slėpimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes visada sakėme, kad nieko blogo nebuvo padaryta ir kad S. Berlusconis neturi nieko bendra su tuo, – sakė ministro pirmininko advokatas. – Tai tikrai retas atvejis, kai priimamas teisingas sprendimas (...), tačiau mes vis tiek manome, kad Milano teisėjai persekioja S. Berlusconį“.

REKLAMA

Byloje buvo pateikti kaltinimai, jog koncernas „Mediaset“ padidino transliavimo teisių įkainius. Anot prokurorų, tokiomis machinacijomis S. Berlusconis „užsidirbo“ 35 mln. eurų nešvarių pinigų. Be to, manoma, kad jis vengė mokėti mokesčius, kurie siekė 8 mln. JAV dolerių.

S. Berlusconiui dar yra iškeltos dvi bylos dėl korupcijos ir mokesčių vengimo bei dar viena byla, kurioje jis kaltinamas mokėjimu už seksą nepilnametei prostitutei ir piktnaudžiavimu valdžia.

Italijos premjeras neigia visus jam pateiktus kaltinimus ir teigia, kad Milano prokurorai vykdo politiškai motyvuotą kampaniją prieš jį siekdami pašalinti jį iš valdžios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų