REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Zoe Saldana naujame filme „Kolumbiana“ vaidinanti negailestingą žudikę, keršijančią už savo šeimos išžudymą, įkvėpimo ruošiantis šiam vaidmeniui sėmėsi iš knygos „Mergina su drakono tatuiruote“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mergina su drakono tatuiruote“ yra pirmoji unikalios švedų rašytojo Stiego Larssono trilogijos „Millennium“ dalis. Ši knyga yra užkariavusį visus įmanomus bestselerių sąrašus ir tapusi pasauliniu literatūrinės sėkmės fenomenu. Knygoje pasakojama apie merginą, patyrusią daug negandų, tačiau nepasidavusią, apgynusią savo garbę ir atkeršijusią visiems skriaudikams. Šią knygą lietuviškai yra išleidusi leidykla „Obuolys“.

REKLAMA

„Ruošdamasi vaidmeniui dar kartą perskaičiau romaną „Mergina su drakono tatuiruote“, tam, kad suprasčiau, ką reiškia gyventi su tokiomis baisiomis patirtimis, kaip tėvų netektis ir panašiai, - pasakoja aktorė. - Tai man padėjo sukurti alternatyvų personažą – moterį karę, pasiryžusią bet kam. Taip pat žiūrėjau daug filmų apie gyvūnų elgesį, nes namuose, ten kur saugu, mano herojė buvo tarsi katė, o susidūrusi su priešais – klastinga gyvatė.“

REKLAMA
REKLAMA

Filme „Kolumbiana“ pasakojama apie merginą Katalėją. Ramią jos vaikystę saulėtoje Bogotoje aptemdė šiurpi nelaimė – buvo žiauriai nužudyti abu jos tėvai. Mergaitė, kuriai tuomet tebuvo vos 10 metų, tapo pagrindine klaikaus įvykio liudininke, tačiau per laimingą atsitiktinumą išvengė tėvų likimo ir pabėgusi rado prieglobstį pas savo dėdę.

Vaikystės košmarų ir keršto troškimo persekiojama Ketė užaugusi tampa šaltakrauje žudike profesionale. Ji iki šiol tebenarplioja painų kamuolį, ieškodama tėvų žudikų. Visi pėdsakai veda link Kolumbijos narkotikų barono Dono Lusijaus. Vienintelė gija jungianti merginos gyvenimą su įprastų žmonių pasauliu – mylimas vaikinas, kuris net neįtaria kuo užsiima jo draugė.

Įtempto siužeto drama Lietuvos kino teatruose – jau nuo spalio 21 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų