REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano sėkmė man neleidžia pamesti galvos ir noro eiti į sceną“, – sako viena geriausių Argentinos tango šokėjų tituluojama Mora Godoy. Išskirtinį jos talentą Lietuvos publika galės įvertinti jau šį šeštadienį, spalio 22 d., Vilniaus kongresų rūmuose.

REKLAMA
REKLAMA

Prestižine vadinama šokėja ir choreografė yra naujoviško tango šokio pradininkė. Ji savo pasirodymuose sujungė tradicinį Argentinos šokį su moderniomis interpretacijomis ir klasikinio baleto piruetais. Tarptautinį pripažinimą pelniusi M.Godoy apibūdinama kaip reikli, skrupulinga, labai aistringa ir hiperaktyvi šokėja.

REKLAMA

Sėkmę pažabojo jauna

Tango pasaulyje ji debiutavo būdama vos vienuolikos metų ir nuo to laiko scena ir šokis nesitraukia iš argentinietės gyvenimo. „Pradėjusi karjerą turėjau būti didinga, nors buvau visai mažytė. Greitai užaugau, šokis man padėjo įgauti ištvermės, kantrybės. Žinau, kad kartais reikia palaukti, tačiau visuomet esu pasiryžusi kovoti už tai, ko noriu. Tą ir darau, tik sau priimtinomis priemonėmis – šokiu“, – šypsosi argentinietė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji tikina niekuomet neatitrūkusi nuo žemės. „Tam, kad išlaikytum sėkmę, privalai mokėti pasiskirstyti darbus ir su jais tvarkytis žingsnis po žingsnio, mėnuo po mėnesio. Žinoma, mane labai palaiko šeima, o išlaikyti blaivų protą ir neapsvaigti nuo šlovės man padeda noras lipti į sceną“, – sako šokėja.

Grupei „Rolling Stones“ paliko įspūdį

Gavusi daugybę apdovanojimų savo šalyje ir už jos ribų M.Godoy gali pasigirti ir pikantiškesnėmis karjeros detalėmis. Savo šokio mokyklą daugiau kaip dešimtmetį turinti moteris ne tik yra pozavusi Argentinos „Playboy“, bet ir buvo pakviesta atlikti privatų šokį garsiajai grupei „Rolling Stones“. „Kiekviena šalis, pasirodymas, koncertas ar net mano pasirodymo plakatas gatvėje man teikia pasitenkinimą. Aišku, puikus jausmas užlieja ir kai gali atsidurti vos už metro nuo gyvos legendos, tokios kaip Mickas Jaggeris“, – pasakoja argentinietė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su „Rolling Stones“ M.Godoy susidūrė per grupės turą 2006-ųjų pradžioje, kai garsi ketveriukė koncertavo Buenos Airėse. Tąsyk legendinė britų grupė panoro pamatyti tango šou ir išmokti šio šokio. „Tai buvo unikalus patyrimas, pasirodymą stebėjo grupės nariai ir jų šeimos. Net dabar neįtikėtina atrodo, kad jie pasirinko mane. Man šokant jie netvėrė džiaugsmu – juokėsi, šaukė palaikymo šūksnius. Po pasirodymo surengėme pamokėlę, gaila tik, kad grupės prašymu to nebuvo galima filmuoti ar fotografuoti“, – prisimena šokėja. Po pasirodymo „Rolling Stones“ pakvietė M.Godoy pavakaroti kartu. Ir nors pasklidus šiai žiniai Argentinos spauda mėgino suporuoti tango meistrę su „Rolling Stones“ nariais, pati choreografė kalbas nuleido juokais. Kaip pati sako – jai tai buvo itin maloni pažintis ir naudinga patirtis.

REKLAMA

Namuose – rūpestinga mama

Aistringa, gundanti šokėja ir iniciatyvos bei naujų minčių pilna moteris kardinaliai pasikeičia namuose. Čia sėkmės sulaukusi argentinietė dingsta ir tampa atsipalaidavusia mama, itin besirūpinančia savo dukra Bianca, kuriai dabar 4-eri. Šokėjos ir motinos darbą puikiai derinanti M.Godoy tikina, kad jos sėkmės paslaptis – mylimas darbas, į kurį ji visuomet eina gerai nusiteikusi, laiminga ir rami. „Pasirinkite, kur ir kuo norite būti, tada gyventi ir tvarkytis net su daugybe darbų bus paprasta“, – pataria šokėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų