REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nesėkme Eurolygos sezoną pradėjusios Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Mantas Kalnietis teigė, jog komandai nepavyko įvykdyti žaidimo plano, tačiau, priešingai nei treneris Iliasas Zourosas, nevertė visko vien susižaidimo trūkumui.

REKLAMA
REKLAMA

„Nežinau, kas atsitiko. Buvome pasimetę ir nedarėme to, ką galime daryti. Ką čia verkti dėl to susižaidimo. Nieko čia nepakeisi. Per treniruotes atrodėme truputį geriau, o čia išėjome prie penkiolikos tūkstančių...“- trumpai apie nesėkme pasibaigusią dvikovą kalbėjo M.Kalnietis.

REKLAMA

- Jautėsi įtampa?

- Nežinau, ar čia kalta įtampa. Buvome lyg ir pripratę prie žiūrovų. Nežinau, kol kas viskas sunkiai sekasi.

- Varžovai šiandien tiesiog buvo aukštesnio lygio?

- Jei laimėjo, vadinasi buvo aukštesnio lygio. Geri žaidėjai, gera komanda, bet nieko stebuklingo nežaidė. Rungtyniavo taip, kaip moka, o mes žaidėme blogai, todėl ir pralaimėjome.

- Kaip manai, kur yra jūsų didžiausias rezervas?

- Rungtynių metu mums reikia žaisti kuo arčiau to ritmo, kurį demonstruojame per treniruotes. Rezervų galima rasti visur. Daug ko dar trūksta tiek puolime, tiek gynyboje.

REKLAMA
REKLAMA

- Kokios yra gana didelio klaidų zoninėje gynyboje priežastys?

- Zona gynėmės beveik visas rungtynes, todėl ir klaidų buvo. Mažai kalbėjome. Jie turi gerai kamuolį skirstančius krepšininkus. Tiek mažiukus, tiek didelius. Kelis kartus juos pramiegojome. Viskas susidėjo ir toks rezultatas.

- Tau kada nors yra tekę žaisti rungtynėse, kai komanda tiek laiko gintis viena gynybos sistema?

- Nemanau, kad tai buvo blogas sprendimas. CSKA visose grandyse turi gerų žaidėjų, mes buvome tam pasiruošę, tačiau neįvykdėme. Rungtynių esmė buvo ne tame, kad mes gynėmės tik zonine gynyba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų