REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip jūs įsivaizduojate tobulą pirmąjį pasimatymą? Turbūt būtų kažkas panašaus į romantišką vakarienę prabangiame restorane ir pasivaikščiojimą pajūriu saulei leidžiantis...

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šiai porelei pirmasis pasimatymas buvo kiek kitoks, po vakarienės kavinėje, užuot ėję pasivaikščioti, jie jau netrukus sėdėjo ant galinės policijos automobilio sėdynės.

REKLAMA

Pasirodo, kad tiek 18 metų Devin Norling, tiek ir 19-metė jo draugė Sydney Sanders jau pirmo susitikimo metu išsiaiškino turį kai ką bendro – abu jie buvo linkę nusikalsti ir iš kavinės pasprukti nesusimokėję.

Restorano vadybininkas papasakojo, kad už 25 dolerius pavakarieniavusi Sydney išėjo į automobilių stovėjimo aikštelę šalia restorano, po keleto minučių pasišalinti pabandė ir Devin, tik jis tai norėjo padaryti pro avarinį išėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau čia jam kelią pastojo kaukti pradėjusi signalizacija ir atbėgęs restorano vadybininkas. Vis dėlto šiam pavyko pasprukti, tačiau jau netrukus porelė buvo sulaikyta ir nugabenta į areštinę.

Negana to, kad jiedu paliko restoraną nesusimokėję, pas merginą dar buvo rasta marihuanos. Atrodo, kad ši porelė gali būti visai nusisekusi, mat turi ganėtinai įdomių bendrų pomėgių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų