REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

(Papildyta 18:51 val. ) Pranešimą apie autoįvykį policija gavo apie 17:10 val. Seimo narys Juozas Palionis, vairavęs sidabro spalvos „Toyota Corolla“, žuvo vietoje.

(Papildyta 18:51 val. ) Pranešimą apie autoįvykį policija gavo apie 17:10 val. Seimo narys Juozas Palionis, vairavęs sidabro spalvos „Toyota Corolla“, žuvo vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po stipraus susidūrimo su sunkvežimiu, iš sumaitoto automobilio parlamentaro palaikus ugniagesiams-gelbėtojams teko vaduoti visą valandą. J. Palionis automobiliu važiavo vienas, sunkvežimio vairuotojas nenukentėjo.

REKLAMA

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Seimo pirmininkė pareiškė užuojautą dėl J. Palionio žūties

Seimo pirmininkė Irena Degutienė savo ir viso Seimo vardu dėl parlamentaro Juozo Palionio tragiškos žūties pareiškė nuoširdžią užuojautą Velionio artimiesiems, šeimai ir bičiuliams, Lietuvos socialdemokratų partijai ir visiems, kam šio žmogaus išėjimas itin skaudus.

„Velionį pažinojome kaip pareigingą, darbštų ir konstruktyvų asmenį, kuris Seime dirbo vienuolika metų – beveik tris kadencijas nuo pat 2000-ųjų. Dirbdamas atsakinguose komitetuose ir jiems vadovaudamas ankstesnėse kadencijose, būdamas Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko pavaduotoju pastaraisiais metais Velionis sugebėdavo įtikinti kolegas Seimo narius įsiklausyti į visas nuomones ir išspręsti net ir pačius sudėtingiausius klausimus“, – užuojautoje rašo I. Degutienė.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo pirmininkė pabrėžė, kad Juozo Palionio neišsenkanti energija ir gera nuotaika, Velionio gražus atminimas visuomet išliks Jo artimųjų, draugų ir kolegų širdyse ir mintyse.

„Juozo Palionio žūtis – tai ir didelė netektis Jo gimtajam Prienų kraštui, kurį Velionis itin mylėjo ir kurio žmonėmis nepaliaujamai rūpinosi“, – teigiama I. Degutienės užuojautoje.

Seimo pirmininkė linki stiprybės Velionio šeimai ir artimiesiems šią skausmingą išsiskyrimo akimirką.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį avarijoje žuvo Seimo narys socialdemokratas Juozas Palionis. Šią žinią patvirtino partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius.

Nelaimė įvyko Prienų rajone, kelyje prie vadinamosios Napoleono kepurės. Parlamentaro vairuojamas automobilis susidūrė su sunkvežimiu.Pirminiais duomenimis, J. Palionio, kuriam buvo 60 metų, automobilis su sunkiasvore transporto priemone susidūrė išvažiavęs į priešpriešinė eismo juostą.

J.Palionis Seime dirbo trečią kadenciją iš eilės nuo 2000 metų. Jis buvo išrinktas Prienų vienmandatėje apygardoje. Politikas sovietmečiu yra buvęs Komunistų partijos narys, 1998–2004 metais buvo Naujosios sąjungos (socialliberalų) narys, nuo 2004-ųjų priklausė Socialdemokratų partijai.

J.Palionis buvo vedęs, turėjo sūnų ir dukterį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų