REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net ir žvarbųjį spalį optimizmo bei kūrybinių idėjų nestokojantys „Gerai Gerai & Miss Sheep“ dalinasi paskutiniausiomis savo naujienomis.

REKLAMA
REKLAMA

Elektroninę ir pop muziką sumaniai derinantis vilniečių duetas dovanoja gerbėjams naujausią savo kūrinį, o taip pat intriguojančiai žarsto užuominas apie naują albumą ir pusę lūpų pasakoja apie kol kas didžiausio bei garsiausio savo pasirodymo užkulisus. Negana to, ponas Gerai Gerai ir panelė Avis prisipažįsta, kad įrašinėdami savo antrąjį albumą nepamiršta ir debiutinio ‒ į kompaniją prisikvietę garsius Lietuvos diskžokėjus, kūrėjai visiškai naujomis spalvomis spalvina beveik visus kūrinius, pažymėjusius „Gerai Gerai & Miss Sheep“ muzikinio kelio pradžią.

REKLAMA

Paskutinį savo singlą į dienos šviesą gegužę išleidę „Gerai Gerai & Miss Sheep“ sako, kad naujausias jųdviejų kūrinys „Supersonic Love“ gimė labai natūraliai.

„Kuo oras prastyn, tuo visi piktyn. Visi aiškinasi santykius, niurzga, žaidžia amžiną ping‒pong, o tada istorijomis pasidalina kibernetiniame sraute“, ‒ apie „Supersonic Love“ pasakoti pradeda Gerai Gerai.

„Mes taip pat norėjome ką nors išsiaiškinti, su kuo nors pasidalinti ir pabūti pikti. Ar kas nors kada nors matė Gerai Gerai piktą? Pabandėm jį tokiu padaryti bent vienam kartui, o gal ir man išėjo tokia pabūti...“, ‒ partneriui antrina Miss Sheep.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip bebūtų, čiauškėti be sustojimo įpratęs duetas vieningai sutaria ‒ leis savo gerbėjams dainą interpretuoti patiems. Svarbiausia, kad „Supersonic Love“ bent kuriam laikui užsiliktų grotuvuose.

Panašu, kad tokį patį norą „Gerai Gerai & Miss Sheep“ turi ir galvodami apie savo naująjį albumą. „Daugelį naujų savo kūrinių pristatysime koncerte, kuris lapkričio 24 dieną okopuos menų fabriką „Loftas“. Egidijus Dragūnas vis žada daug šviesų ir garso. Nenorime jo liūdinti, tačiau tam vakarui mūsų ištikimas bičiulis Nulis Vaizdo ruošia 120 kvadratinių metrų kosminio vaizdo, na o mes patys jau kaip nors pasirūpinsime anaiptol neliūdna diskoteka. Daugiau informacijos netrukus! Pasižymėkit kalendoriuose“, ‒ apie artimiausius savo planus porina šią vasarą Moby Trakų pilyje apšildęs duetas.

Anot atsargiai naujienas vardijančių muzikantų, dar viena rudenine uoga ant pyragaičio taps debiutinio albumo „Own religinio“ kūrinių naujosios versijos. Prie jų pluša tokie atlikėjai kaip Andrius Alien„Happyendless“, Andy Lau, Corbie, Virus J ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų