REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie darbą Seime mainais į malonumus lovoje studente apsimetusiai žurnalistei užuominas mėtęs parlamentaras Saulius Stoma lyg niekur nieko vaidina auką. Kaip pavadinti vyrą, nesugebantį pripažinti savo klaidų?

REKLAMA
REKLAMA

Jei po šios juokingai skandalingos istorijos S. Stoma kaip tikras vyras būtų prisipažinęs peržengęs bent jau moralines ribas, rinkėjų akyse jis gal būtų labiau pakilęs, nei ėmęsis neigimo taktikos. Na, suklydo, kažkas užspaudė smegenis. Tačiau šis seimo narys įkišo galvą į smėlį tikindamas, kad pateko į provokaciją ir kad buvo pažeistas jo privatumas. Tikro stipraus vyro pozicija – bėk ir slėpkis.

REKLAMA

Kita vertus, kas čia dar gali stebinti? Iš kurio valdžios atstovo nors kartą esame girdėję „Atsiprašau, suklydome, paskubėjome, apsiskaičiavome?“ Jie niekada nebūna kalti. Tarsi jie gyventų kitame lygmenyje, kur dėl klaidų kalti visi aplinkui, bet tik ne jie. Tai kodėl tada netikėtai atsiskleidęs Seimo lovelasas S. Stoma turi būti kitoks? Jis juk toks, kaip ir visi.

Įmynus į š... svarbu tautai sukti smegenis, kad tai buvo ne tavo batas. Dar reikia pagrasinti teismais, prokuratūra, baudžiamąją byla. Tegul pareigūnai tiria, nagrinėja, aiškinasi, kas ir taip yra akivaizdu. O kodėl ne?

REKLAMA
REKLAMA

Juk tai, ką grasina daryti pleibojus S. Stoma, bus daroma už mūsų visų, mokesčių mokėtojų, pinigus. Kad ir kaip ten būtų, jis turi tokią teisę.

Įdomu, kaip S. Stoma čiulbės, jei neįrodys teisme (jei toks iš viso bus) savo tariamos tiesos? Atsistatydins iš parlamentaro pareigų? Atsiprašys? Atgailaus?

Nejuokaukite. Greičiau jis pradės aiškinti, kad Lietuvoje vėl nėra teisingumo ir kaip bloga čia gyventi tokiam sąžiningam žmogui kaip jis. Kodėl negalima siūlyti valdiškos tarnybos mainais į malonumus nuosavoje lovoje? Kas čia blogo? Negi jis toks vienas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokių progų juk ne kasdien pasitaiko. Ypač vidutinio amžiaus vyrui.

Tuo tarpu tauta jau spėjo įvertinti tokius S. Stomos veiksmus. Ir gana originaliai. Pavyzdžiui, „Balsas.lt savaitėje“ vienoje batais prekiaujančios firmos reklamoje pasirodė tekstas: „Pirmoji laimingoji pirkėja laimės trijų dienų poezijos skaitymą Palangoje su S. Stoma.“

Na, gal paties S. Stomos kurorte ir nebus, bet tai yra šmaikštu ir linksma. Naujasis Lietuvos Kindziulis. Kad ir kaip ten būtų, S. Stoma to nusipelnė.

Jei žmogus niekaip nesugeba atsiskleisti Seime, tai bent turi teisę išgarsėti kitoje srityje. S. Stomai tai gana puikiai pavyko.

Reikia tikėtis, kad tokių reklamos perliukų pasirodys ir daugiau. Kas žino, gal S. Stoma taps naujuoju reklamos veidu? Būtų tikrai įdomu. Gal tai netgi padėtų S. Stomai pasiekti savo seną išsvajotą tikslą – tapti europarlamentaru, kad, kaip jis pats sako, apsirūpintų iki gyvenimo pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų