REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar gali taip būti, kad tam tikra kūno dalis atskleidžia vidines vyro savybes? Pasirodo, gali.

Nors europiečiai dažnai kreipia dėmesį į vyro nosį ar rankas, norėdami nuspėti jo vidines savybes, reikėtų žinoti, kad kinai jau 5000 metų tyrinėja vyro... kojų pirštus! Jie kreipia dėmesį į viską – piršto ilgį, formą ir net apgamėlius. Gal ir mes apžiūrėkite vyro pirštus?

REKLAMA
REKLAMA

Ilgas didysis kojos pirštas byloja apie vyro kūrybingumą. Toks vyras yra protingas, sugeba racionaliai mąstyti, randa išeitį net iš sudėtingiausios situacijos.

REKLAMA

Jei didysis kojos pirštas yra mažas, tai vyras nėra nė kiek prastesnis – mažo piršto savininkai dažniausiai sugeba išspręsti net kelias problemas vienu metu.

Antrasis kojų pirštas byloja apie vyro lyderio savybes. Kuo ilgesnis antrasis pirštas, tuo šios savybės yra stipresnės.

Trumpas antrasis kojų pirštas reiškia tai, jog vyras trokšta ramaus ir harmoningo gyvenimo, nori gyventi ramiai ir be papildomų sukrėtimų.

Trumpas trečiasis pirštelis – vyras iš gyvenimo bando semtis kuo daugiau, nesiginčija ir nekonfliktuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtasis vyro pirštas byloja apie tai kas mums, moterims, svarbiausia – šeimą ir vertybes. Taigi, kuo šis pirštas ilgesnis, tuo jis labiau Jus myli ir brangina.

Mažasis pirštelis – vyrų išdavikas! Jei jis atsiskyręs nuo visų likusių pirštelių, tai žinokite, vyras trokšta flirtuoti ir nuolat keisti partneres! Tai vyras, mėgstantis amžinas intrigas ir susitikėjimus.

Gerda Zemenskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų