REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Javieras Hernandezas išgelbėjo „Man Utd“ nuo ketvirto pralaimėjimo iš eilės „Liverpool“ ekipai „Anfield“ stadione. Nors šeimininkai po Steveno Gerrado pelnyto įvarčio pirmavo, 81 minutę pasižymėjęs meksikietis išlygino rezultatą.

REKLAMA
REKLAMA

Vangiai vykusiame pirmajame kėlinyje buvo daug techninio broko, o vienintelę progą turėjo Luisas Suarezas: urugvajiečiui baudos aikštelėje tiesiai po kojomis atšoko kamuolys, tačiau, suklaidinęs gynėją, jis smūgiavo nestipriai ir tiesiai į vartininką Davidą De Gea.

REKLAMA

Po pertraukos komandos prakuto, o daugiau atakų rengė šeimininkai. Galiausiai 68 minutę „Liverpool“ pasiekė savo, kai baudos smūgiu kamuolį į tinklą pasiuntė pirmą kartą nuo kovo mėnesio startinėje sudėtyje pasirodęs Stevenas Gerrardas. Šiame epizode suklydo labiausiai patyręs „Man Utd“ futbolininkas Ryanas Giggsas, pasitraukęs iš sienelės bei palikęs joje tarpą, kuriuo ir pasinaudojo Gerrardas.

Visgi 81 minutę „Man Utd“ išlygino santykį. Nors iki tol 'raudonieji velniai' praktiškai neturėjo progų, po kampinio galva kamuolį į tinklą pasiuntė Hernandezas.

REKLAMA
REKLAMA

Jau kita „Liverpool“ ataka galėjo baigtis antruoju įvarčiu į svečių vartus, tačiau De Gea atrėmė Dirko Kuyto smūgį iš kelių metrų.

Besibaigiant mačui arti tikslo buvo po keitimo aikštėje pasirodęs „Liverpool“ saugas Jordanas Hendersonas. Visgi pirmąjį jo bandymą pirštų galais fantastiškai atmušė De Gea, o jau per teisėjo pridėtą laiką jaunas futbolininkas galva nepataikė į vartus, nors buvo paliktas visiškai laisvas.

„Liverpool“ 1 - 1 „Man Utd“

68' [1 - 0] S.Gerrard

81' [1 - 1] J.Hernandez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų