REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Orgazmas. Daugumai moterų tai atrodo kaip nepasiekiamas horizontas – taip arti, o tuo pačiu, taip toli. Kaip pasiekti šias magiškas aukštumas?

REKLAMA
REKLAMA

Atsakymas glūdi čia pat. Atsakymas – tu pati! Yra dvi pagrindinės priežastys, trukdančios tau patirti taip trokštamą didyjį „O“: stresas neatskleistos klitorio paslaptys. Įveik šias dvi kliūtis ir tau prieš akis atsivers neapčiuopiami orgazmų horizontai...

REKLAMA

SUSIDRAUGAUK SU SAVO KLITORIU

Savi-stimuliacija

Kai jau žinai kelią prie lobio, nepamiršk jo atsklaisti ir savo partneriui. Paprasčiausiai sakyk „aukščiau“ ar „žemiau“, „į kairę“ ar „stipriau“. Turi aiškiai nurodyti vietą ir stimuliavimo intensyvumą. Dar geriau, stimuliuok save pati, kol jis bus pasinėręs į tavo gilumas.

Antras etapas

Kol jis liežuviu malonins tave, gali glamonėti savo krūtis. Krūtys, nepriklausomai nuo jų dydžio ar formos, yra itin jautri erogeninė zona. Spenelių stimuliacija gali įtakoti smarkų „meilės hormono“ oksitocino išsiskyrimą, kuris gerokai sustiprins tavo orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA

ATSIPALAIDUOK!

Leisk sau atsikvėpti

Moterys, priešingai, nei vyrai, yra labiau rpiklausomos nuo aplinkos, emocinio ar psichologinio klimato. Norėdama patirti orgazmą, privalai išsivaduoti nuo visų stresų ir neigiamų emocijų. Tiesiog leisk sau atsikvėpti po sunkios darbo dienos: uždek kvapnių žvakių, paklausyk mėgiamos muzikos ar išgerk taurę mėgiamo vyno. Būdama atsipalaidavus ne tik geičiau susijaudinsi, bet ir lengviau patirsi trokštamą „O“.

Sukurk erotišką atmosferą

Tau reikia aplinkos, kuri tave stimuliuotu. Eksperimentuok su skirtinga muzika, apšvietimų, gal netgi erotiniais filmais ar veidrodžiais fone. Įsijautusi į erotišką atmosferą lygiai taip pat įsijausi į žaidimus lovoje ir galėsi jais dar labiau mėgautis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pertraukėlė

Dauguma moterų jaučiasi kaltos, kad jų orgazmas reikalauja daug daugiau partnerio pastangų. Atsimink šį paprastą faktą: vidutiniškai vyrui pasiekti orgazmą užtrunka apie 10 minučių, vidutiniškai moteris didyjį „O“ pasiekia per 15-20 minučių. Taigi atsipalaiduok ir nusiteik, kad tai gali šiek tiek užtrukti.

Nevaržyk savęs

Tik atpalaidavusi protą, tu atpalaiduosi savo kūną. Įtampa ir pernelyg didelis susikaupimas neleis tau atsipalaiduoti. Dėl to neąbejotinai sumažės tavo natūrali lubrikacija ir orgazmą pasiekti bus dar sunkiau. Tiesiog atsiduok aistrai ir pasinerk į šią nuostabią akimirką, leisdama savo kūnui ir sielai džiaugtis sekso teikiamais malonumais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų