REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs „Benetton“ ir „Renault“ komandų vadovas Flavio Briatore „Corriere dello Sport“ žurnalistams sakė, kad jis nelaiko ką tik antrą kartą pasaulio čempionu tapusio Sebastiano Vettelio geriausiu pilotu rikiuotėje.

REKLAMA
REKLAMA

„S. Vettelis neabejotinai yra geras pilotas. Bet jis laimėjo tik dėl to, kad sugebėjo geriausiai išnaudoti fenomenalų Red Bull bolidą. Jis nėra geriausias. Įsivaizduokite lenktynes, kai visi turėtų vienodus bolidus, S. Vettelis būtų už Fernando Alonso ir Lewiso Hamiltono.“

REKLAMA

Vokietis šį sezoną iškovojo 12 pirmų startinių pozicijų ir F. Briatore pripažįsta, kad jis yra greičiausias pilotas viename rate. Jis taip pat sakė, kad L. Hamiltonas būtų greitesnis už F. Alonso.

„Viename rate aš jį matyčiau pole pozicijoje, L. Hamiltonas būtų antras, o F. Alonso trečias.“

F. Briatore taip pat neįsivaizduoja, jog artimiausiu metu galėtume išvysti S. Vettelį „Ferrari“ ekipoje. Jis mano, kad tokiu atveju pasikartotų tai, ką matėme 2007 metais „McLaren“ komandoje.

„S. Vettelis „Ferrari“ ekipoje? Tikrai neįsivaizduoju, kad jį išvysime ten. Du aukščiausios klasės lenktynininkai vienoje komandoje, kaip F. Alonso ir S. Vettelis, sukurtų netvarką. Taip, kaip tai atsitiko 2007 metais tarp L. Hamiltono ir F. Alonso „McLaren“ ekipoje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų