REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos jaunimas ir asociacija „Neatrastų talentų festivalis“, minėdami Tarptautinę alkio dieną, nuo šiandien iki šeštadienio, spalio 15 d., Lietuvos gyventojus kviečia dalyvauti labdaros akcijoje ir skurstantiems dovanoti nebereikalingus daiktus. Šiuo metu Lietuvoje apie 690 tūkst. žmonių gyvena žemiau skurdo ribos.

REKLAMA
REKLAMA

Norintieji prisidėti prie akcijos ir padėti skurstantiems, įvairius daiktus – drabužius, avalynę, patalynę, indus, higienos priemones, žaislus, knygas, mokyklinius reikmenis, sporto inventorių – pristatyti gali iki šio šeštadienio (spalio 15 d.) 20 val. į prekybos centro „Panorama“ centrinę aikštę.

REKLAMA

„Mūsų akcijos tikslas – ne tik atkreipti visuomenės dėmesį į šią opią problemą, bet ir parodyti, kad su skurdo ir alkio problemomis susiduriantys asmenys yra kūrybingi ir darbštūs. Renginyje kartu su paramą gausiančių organizacijų klientais ir mūsų organizacijos jaunimu iš antrinių žaliavų kursime dovanėles. Jas įteiksime aukotojams", – kalbėjo Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos savanorė Danguolė Jankauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasibaigus akcijai paaukoti daiktai bus perduoti labdaringoms organizacijoms – Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos šalpos skyriui, Motinos ir vaiko globos namams, Visų Šventųjų šeimos paramos centrui, Caritas nakvynės namams ir kitoms organizacijoms.

Spalio 15 d. 12 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ vyks padėkos renginys. Jame dalyvaus „Neatrastų talentų festivalio„ laureatas ir televizijos laidos „2 minutės šlovės“ dalyvis Gražvydas Sidiniauskas, gitara gros ir dainuos Domantas Galkauskas, savo pasirodymu nustebins jaunimo grupė „Rock-o-holics“ bei „Neatrastų talentų festivalio" laureatai Vladislav Čečenikov ir Karolina Nevoina. Renginį ves aktorius Darius Rakauskas.

13 val. vyks  alkio, skurdo tema sukurtų piešinių, fotografijų bei filmukų konkurso dalyvių apdovanojimai. Jų darbai bus parduodami aukcione.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų