REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Problemos grės asmeniniams santykiams ir būtent ši sritis iš jūsų pareikalaus nemažai dėmesio. Nemanykite, kad problemos pačios išnyks, nesutarimai užmirš, o kompromisai – bus lengvai pasiekti. Diena ne iš lengvųjų, lengvai susierzinsite.

Avinas. Problemos grės asmeniniams santykiams ir būtent ši sritis iš jūsų pareikalaus nemažai dėmesio. Nemanykite, kad problemos pačios išnyks, nesutarimai užmirš, o kompromisai – bus lengvai pasiekti. Diena ne iš lengvųjų, lengvai susierzinsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Turėsite ir pretekstą, ir jėgų mėgautis gyvenimu. Diena labai labai gera, jus globos žvaigždės ir padės jums pradedant bet kokius darbus. Galite gauti brangių dovanų ir stambių piniginių sumų. Bendravimas su artimaisiais padovanos daug malonių akimirkų.

REKLAMA

Dvyniai. Dienos tendencijos prieštaringos, ir daugumoje sferų susidėlios nekokia situacija. Vis dėlto, turite galimybę paveikti įvykius ir išvengti nemalonumų. Būkite išradingi, neieškokite paprastų sprendimų. Galimi pykčiai, konfliktai ir ginčai dėl smulkmenų.

Vėžys. Santykiuose su mylimu žmogumi jūsų laukia rimtos problemos, sunkiai vienas kitą suprasite. Kai kuriose situacijose teks paaukoti asmeninius interesus. Profesinėje sferoje labai gera situacija. Atsiras galimybė parodyti savo geriausias savybes, rasti originalias išeitis iš sudėtingų situacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Neskubėkite priimti sprendimų, kurie yra susiję su jūsų darbu: būsite linkę matyti iškreiptą situaciją ir elgtis neapgalvotai. Pasistenkite suvokti tai, kas vyksta ir tik tada imtis veiksmų. Finansinė padėtis gali priversti sunerimti, galimi pykčiai su mylimu žmogumi.

Mergelė. Gera diena spręsti svarbius klausimus, daryti tam tikras išvadas ir išsikelti naujas užduotis. Finansinė situacija nestabili, pinigai, kurių jūs tikėjotės, bus gauti šiek tiek vėliau. Romantinės nuotaikos pakels jus į devintą dangų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Profesinėje srityje bus nemažai nemalonumų. Apie save primins praeities problemos, o naujos užduotys pareikalaus skubių sprendimų – pasinaudokite artimųjų patarimais. Nesutarimai su mylimu žmogumi atneš nemalonių emocijų.

Skorpionas. Pozitvyios tendencijos gana stiprios, ir tuo reiktų pasinaudoti. Bet kokia kaina siekite savo tikslų ir jūs tikrai galėsite pasiekti grandiozinių rezultatų. Finansinė padėtis palanki, o neplanuotų išlaidų nenusimato.

Šaulys. Santykiai su mylimu žmogumi ir situacija asmeniniame gyvenime taps rimtų išgyvenimų arena. Būsite linkę labai daug dėmesio skirti praeities klaidoms, kaltinti save dėl visų bėdų – o tai destruktyvu ir neatneš nieko gero.

REKLAMA

Ožiaragis. Galimi profesiniai sunkumai. Jokiais būdais neužsiimkite svarbiomis problemomis vieni – kreipkitės pagalbos į kolegas ar partnerius. Nusiteikite daug bendrauti: jūsų laukia nemažai susitikimų neformalioje aplinkoje.

Vandenis. Sėkminga diena tiek darbui, tiek ir poilsiui: pozityvios tendencijos stiprios, o gyvybinis potencialas labai aukštas. Būsite labai energingi ir aktyvūs, bet koks darbas ištirps jūsų rankose, o idėjos – lengvai įgyvendinamos.

Žuvys. Nuotaika bus nestabili, sunkiai kontroliuosite savo žodžius ir elgesį. Sunkiausiai bus jūsų artimiesiems. Produktyvūs bus dalykiniai kontaktai su naujaisiais partneriais, nauji pasiūlymai susilauks gerų rezultatų. Situacija asmeniniame gyvenime keisis po truputį – turėkite kantrybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų