REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Automobilių pasaulio naujienas medžiojantys fotografai Vokietijos keliuose skirtingose vietose užfiksavo net du bandomus „Mercedes-Benz CLS Shooting Break“.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad tai jau priešserijiniai automobiliai. Koncerno iš Štutgarto vadovybė dar prieš metus „palaimino“ modelio „CLS“ pagrindu ruošiamą projektą. Tai turėtų būti vienas iš stilingiausių sportiškų universalų. „Shooting break“ tipo universalai automobilių pasaulyje yra toli gražu ne naujiena, o greičiau pamiršti seni dalykai. Kadaise savo sportiškų modelių pagrindu „Shooting Break“ tipo universalus buvo pagaminę net „Aston Martin“ ir „Jaguar“.

REKLAMA

Vokietijoje pastebėtas bandomas „Mercedes-Benz CLS Shooting Break“. autoblog.com nuotr.Vokietijoje pastebėtas bandomas „Mercedes-Benz CLS Shooting Break“. autoblog.com nuotr.

Nors „Mercedes-Benz CLS Shooting Break“  galinė dalis dar uždangstyta, matyti, kad automobilis išliko praktiškai toks pats, kaip Pekino parodoje demonstruotas konceptas. Stilingas ir sportiškas universalas oficialiai debiutuoti turėtų kitų metų pavasarį, Ženevos automobilių parodoje.

„Mercedes-Benz CLS Shooting Break“. autoblog.com nuotr.„Mercedes-Benz CLS Shooting Break“. autoblog.com nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų