REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie amžinus konfliktus tarp anytos ir marčios diskutuota daugybė kartų. Kaip manote, ar iš tiesų anyta – velnio pramanyta? Siūlome paskaityti keletą marčių pasisakymų, kodėl jos nekenčia savo anytų.

REKLAMA
REKLAMA

Curls: „Mano dukra turėjo gražius ilgus garbanotus plaukus. Kai aš buvau darbe, mano anyta be jokios priežasties nukirpo mano trimetei plaukus“.

REKLAMA

Janet: „Per 24 gyvenimo santuokoje metus anyta visada manipuliuodavo savo sūnumi, vaidindavo, kad turi kažkokių tik jųdviejų paslapčių, ir su manimi demonstratyviai nebendraudavo. Per pastaruosius metus ji su manimi kalbėjo vos porą kartų. Pirmą kartą, kai aš atsitiktinai pakėliau telefono ragelį (paprastai ji skambina tik tada, kai žino, kad manęs nėra namuose). Antrą kartą, kai skambinau jai padėkoti už dovaną, kurią ji atsiuntė mano gimtadienio proga“.

REKLAMA
REKLAMA

Marine: „Mano anyta su savo sūnumis iš pirmos santuokos elgiasi taip, tarsi jie būtų ne jos vaikai. Ji niekada per jų gimtadienis jiems net nepaskambino. Ji lyg nieko blogo ir nedaro, bet man nepatinka, kai ji nuolat prikaišioja, kad aš tą ar aną darau ne taip. Labiausiai piktina tai, kad ji tai daro tuomet, kai mano vyras negirdi. Kai ji atėjo į mūsų dukters pirmąjį gimtadienį, visą vakarą laidė komentarus, kaip blogai suorganizuotas gimtadienis, o aš organizavau jį visą mėnesį“.

Karla: „Aš dar nesu ištekėjusi, bet mano vaikino mama nuolat laido gašlius juokelius mūsų akivaizdoje. Man tokiomis akimirkomis būna labai nejauku. Dar blogiau – ji viešai nešioja mano draugo šortus“.

Jennta: „Ji paskolino mums savo mašiną, o tada vidury nakties pavogė ją iš mūsų kiemo. Kai mano vyras mirė, ji per teismą bandė prisiteisti mano vaikų globą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bety: „Nuo pat pradžių, kai susipažinau su savo anyta, ji mane ignoravo, iš jos išraiškos buvo matyti, kad jai nepatinku. Ji šmeižia mane kitiems, į akis yra pavadinusi mane laisvo elgesio moterimi. Po to mano vyras nekalbėjo su ja savaitę, bet galiausiai ji privertė jos atsiprašyti ir jie vėl kalbasi. Aš nesu kviečiama į jokias šeimos šventes“.

Tention: „Mes vedę dvejus metus, tačiau mano anyta iki šiol negali susitaikyti su tuo, kad jos berniukas jau užaugo ir kad gali mylėti kitą moterį be jos. Mūsų santykiai buvo geri tol, kol ji pastebėjo, kad jos sūnus skiria daug dėmesio man, kad jam svarbi mano nuomonė. Ji yra tradicinių pažiūrų moteris, kuri mano, kad žmona turi gaminti valgyti, skalbti ir panašiai. Ji pradėjo man aiškinti, kaip turėčiau gaminti ir prižiūrėti namus. Ji susiraukia, kai mano vyras pasako man komplimentą“.

REKLAMA

Ann: Kai ji atvažiuoja pas mus į svečius, jai būtina paliesti visus daiktus. Ji perstatinėja kai kuriuos daiktus, perstūmė mūsų sofą kelis metrus arčiau lango. Aš pasakiau savo vyrui, kad man tai nepatinka ir jis tai pasakė savo mamai. Kitą kartą ji mane apšaukė, kokia aš nemandagi“.

Tashu: „Ji įeina į mūsų kambarį nepasibeldusi. Ji nuolat sako ką nors panašaus į „mano sūnus myli savo mamytę labiausiai pasaulyje“.

Diane: „Kai gimė mano pirmasis vaikas ir aš ėjau jį maudyti pirmą kartą, ji įsiveržė į vonią ir išmaudė jį pati, tarsi aš to būčiau nesugebėjusi padaryti. Kai aš išeinu į darbą, ji ateina į mano namus ir aiškina auklėms, ką jos turi daryti ir kaip turi maitinti mano vaikus“.

REKLAMA

Jil: „Kai mes pradėjo susitikinėti su būsimu vyru, ji pradėjo slapta klausytis mūsų pokalbių ir skaityti mano jam siųstus sms. Kai ji sužinojo, kad aš jam nupirkau gimtadienio proga du bilietus į koncertą, jis paskambino man ir pasakė, kad jis negalės eiti, nes jo mama nori su juo pavakarieniauti. Žinoma, be manęs“.

Pam: „Kai aš pagimdžiau jai anūką, ji man už tai padėkojo, tarsi tai būčiau dariusi dėl jos. Ji padavė mano kūdikiui skiltelę obuolio, kai aš dar maitinau jį tik pienu ir neketinau pradėti maitinti kitaip. Ji nori, kad aš ją vadinčiau ponia“.

Kate: „Kai mes pranešėme, kad tuokiamės šį pavasarį, ji sušuko, kad turėtume palaukti dar metus ar dvejus. Norėjau, kad pamergių suknelės būtų rožinės spalvos, tada ji ėmė priekaištauti dėl to, nes ji norėjo pasipuošti rožiniu kostiumėliu per mūsų vestuves. Neištvėrusi jos zirzimo nusprendžiau, kad pamergės turės vilkėti smėlio spalvos sukneles. Žinot ką – ji į mūsų vestuves atėjo apsivilkusi mėlyną suknelę, sakė, kad persigalvojo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų