REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos moterų rankinio rinktinė pasiruošimą Europos čempionato atrankos rungtynėms pradeda su septyniomis užsienyje žaidžiančiomis rankininkėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos moterų rankinio rinktinė ketvirtadienį Vilniuje pradeda pasirengimą pirmosioms dvejoms 2012 metų Europos čempionato atrankos varžybų rungtynėms. Į šalies rinktinę pakviestos 7 „legionierės“ ir 14 Lietuvoje rungtyniaujančių žaidėjų.

REKLAMA

Į Lietuvos rinktinę, kurią treniruoja Andrejus Perovas ir Rita Urnikienė, iš Graikijos atvyksta Aušra Stankutė ir Rugilė Niparavičienė, iš Prancūzijos - Laima Bernatavičiūtė ir Živilė Jurgutytė, iš Vokietijos - Viltė Duknauskaitė, iš Italijos - Sonata Vijūnaitė ir iš Norvegijos - Auksė Vyšniauskaitė. Į šalies rinktinę taip pat pakviestos Kauno r. „Garliavos-SM“, Kauno „Acme-Žalgirio“, Vilniaus „Eastcon AG-Vilniaus kolegijos“ ir „Šviesos-Eglės“ bei Panevėžio KKSC žaidėjos.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje rankininkės treniruosis iki pirmadienio, o antradienį rinktinė išvyks į Skopję, kur spalio 19 dieną susikaus su Makedonijos komanda. Po šių rungtynių Lietuvos rinktinė grįš į Vilnių, kur tęs pasirengimą spalio 23 dieną Alytuje vyksiančiam mačui su Prancūzijos rankininkėmis.

IV grupėje dar rungtyniaus Turkijos rankininkės.

Atrankos varžybos baigsis kitų metų gegužę. Į Europos čempionatą iš grupės pateks dvi stipriausios komandos.

Lietuvos moterų rankinio rinktinė: Roberta Sadauskaitė, Jurgita Daugėlaitė, Daiva Butėnaitė, Diana Šatkauskaitė (visos keturios - Kauno r. „Garliava-SM“), Vita Urbonaitė, Lina Abramauskaitė, Justina Balzarevičiūtė, Justina Darulytė (visos keturios - Kauno „Acme-Žalgiris“), Kristina Kvedarienė, Monika Perlibaitė, Greta Kavaliauskaitė (Vilniaus „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“), Simona Kazlauskaitė, Amanda Jasilevičiūtė (abi - Panevėžio KKSC), Daiva Aleksandravičiūtė (Vilniaus „Šviesa-Eglė“), Aušra Stankutė, Rugilė Niparavičienė (abi - Patrų „Ormi-Loux“, Graikija), Viltė Duknauskaitė („SG 09 Kirchof“, Vokietija), Sonata Vijūnaitė („Solerno“, Italija), Auksė Vyšniauskaitė („Volda“, Norvegija), Laima Bernatavičiūtė („Fleury Loiret“, Prancūzija), Živilė Jurgutytė („Mios Biganos“, Prancūzija).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų