REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mercedes“  komandos vadovo Rosso Brawno teigimu, dabar dukart pasaulio čempiono Sebastiano Vettelio laukia sunkiausias iššūkis karjeroje – jam reiks išbandyti savo jėgas nedominuojančiame bolide.

REKLAMA
REKLAMA

R. Brawnas lygino jaunąjį vokietį su Michaeliu Schumacheriu ir priminė, kad po antro titulo septyniskart pasaulio čempionas nusprendė pereiti į silpnesnę komandą ir pats prisidėti prie pergalingo bolido kūrimo. Šiuo pavyzdžiu jis siūlo sekti ir jauniausią „Formulės 1“ pasaulio čempioną. „Mercedes“ vadovas sakė, kad dabar S. Vettelis turėtų pats sau susikurti naujų iššūkių. Ir geriausia, kad jis save išbandytų pilotuodamas ne tokį stiprų bolidą. Taip pat jis pagyrė jaunąjį vokietį, kad jis puikiai sugebėjo susitvarkyti su spaudimu, taip užtildydamas daugybę kritikų, likusių po 2010 metų sezono ,ir kad jis kaip pilotas dar gali labai daug tobulėti.

REKLAMA

„Dabar Sebastiano laukia įdomus karjeros etapas, kai jis nebeturės geriausio bolido. Manau, kad jis fantastiškas pilotas geriausiame bolide, ir tokia kombinacija yra  nenugalima. Bus įdomu pažiūrėti Sebastiano įtaką ir poziciją komandoje, kai jis neturėdamas geriausio bolido, turės jį sukurti.

Galbūt jis pats tai padarys, pereidamas į kitą komandą, pabandys prisidėti prie jos sėkmės kūrimo ir iššūkis jam bus toks pat, koks buvo Michaeliui. Kai tu laimi du čempiono titulus klausi savęs, o kas toliau? Koks naujas iššūkis laukia manęs? Kokia mano motyvacija?

Michaelis buvo motyvuotas pereiti į Ferrari ir atvesti ją į pergalių kelią. Esu tikras, kad Sebastianas į tai atsižvelgs, nes visi dabar galvoja, kad Sebastianas atlieka puikų darbą, bet Red Bull bolidas yra fantastiškas. Galbūt jo ambicijos nuves jį kitu keliu, kas žino?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų