REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiniasklaidos dėmesio centre atsidūręs parlamentaras Saulius Stoma yra įrašytas ir į Seimo Etikos ir procedūrų komisijos darbotvarkę.

REKLAMA
REKLAMA

Šios komisijos pirmininkui Algimantui Salamakinui pasiūlius, antradienį etikos sargai nutarė tirti jo elgesį. Už tai balsavo 5 komisijos nariai, vienas buvo prieš, vienas – susilaikė.

REKLAMA

„Reikia atsakyti į daugelį klausimų, nes žmonės skambina, domisi“, – sakė A. Salamakinas.

„Tai lietuviškas Berluskonis.(...) Jeigu jis būtų doras Seimo narys, tai padėtų mandatą ir nebūtų TS–LKD nariu“, – sakė Seimo TS–LKD frakcijos narė Vida Marija Čigriejienė.

Reaguodamas į žiniasklaidos paviešintą skandalingą istoriją, į kurią įsivėlė parlamentaras S. Stoma, Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų partijos Priežiūros komitetas suspendavo šio parlamentaro narystę partijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Toks sprendimas galios, kol vyks tyrimas. Paaiškėjus jo rezultatams bus galima spręsti, ar sankciją panaikinti, ar sugriežtinti“, – yra sakęs Priežiūros komiteto vadovas Arvydas Anušauskas.

Priimdamas sprendimą komitetas vadovavosi žiniasklaidoje paviešinta informacija apie S. Stomos veiksmus, galimai prasilenkiančius su teisės ir dorovės normomis.

S. Stoma į partiją priimtas šių metų rugsėjo 19 d. TS–LKD Kauno Dainavos skyriaus tarybos sprendimu.

Kaip ELTA jau skelbė, Seimo narys S. Stoma kreipėsi į generalinį prokurorą, prašydamas atlikti tyrimą, ar nebuvo pažeistos jo, kaip tautos atstovo, teisės į privatų gyvenimą, kuris pagal Lietuvos įstatymus yra saugomas net ir esant viešu asmeniu. Parlamentaras taip pat ruošiasi kreiptis į teismą.

Sustabdyta S. Stomos narystė konservatorių gretose

S. Stoma bedarbe apsimetusiai žurnalistei pasakojo apie sotų politikų gyvenimą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų