REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kristinos Brazauskienės atvirumas „Neišgalvotuose gyvenimuose“:  jos alga tarybiniais laikais siekė 2,7 tūkst. rublių

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet, kai kartu su Vytautu Šustausku nusprendė žengti į politiką, Kristina Brazauskienė turėjo  numanyti: bus vertinami ne tik jos darbai, skaičiuojami turtai, milijonai, bet ir prisimenama praeitis.  O ją, reikia pripažinti, visada  gaubė didelės paslaptys.

REKLAMA

Kokiais būdais  Kristina Brazauskienė  siekė karjeros ? Koks stebuklas turėjo įvykti, kad ta,  kuri sovietmečiu sporto rūmų bufete pilstė kavą bei gėrimus, staiga atsidūrė turtingiausių Lietuvos moterų sąraše? Ir kaip Kristina Butrimienė  užkariavo Lietuvos Prezidento širdį? Atsakymų į šiuos klausimus ieškojo ne vienas.

Tačiau antradienio vakarą, LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ 20.30 val., apie savo praeitį pagaliau pasiryš  prabilti ir pati Prezidento našlė.   Kristina sako, kad jai iki gyvo kaulo nusibodusios  netylančios kalbos, neva už Algirdo Mykolo Brazausko ji kadaise tekėjo dėl išskaičiavimo ar Prezidento neva turėtų milijonų.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau seniai esu  turtinga ir labai įtakinga. Nebijau pasakyti: kažkada buvau pati  tikriausia karjeristė“, - tikina  Kristina Brazauskienė, LNK laidai duotame interviu žadanti savo praeičiai suteikti kur kas daugiau aiškumo.

„Aš esu dirbus ir „Neringos“ kavinės vedėja, ir „Šešupės“ valgykloj,  dirbau „Draugystės“  restorano vedėja, paskui buvau ministrų tarybos valgyklos vedėja. Mano darbštumas man suteikė galimybę pasireikšti“, - pasakojo pašnekovė

Kokiais būdais sovietmečiu buvo daroma karjera?  Kaip iš Kauno kilusi Kristina, tuomet dar Butrimienė,  tapo Vilniaus elito dama ir kodėl būtent jai dar nė keturiasdešimties  neturinčiai, pataikaudavo ponios? Kokių deficitų kalnus ji laikė savo rankose ir, svarbiausia, ar galėjo ji, generalinė direktorė, gauti tais laikais neįtikėtinai didelį, tūkstantinį atlyginimą, tarnybinį automobilį, vasarnamį Turniškėse ir galią skirstyti deficines prekes?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„ Man atlyginimas buvo netgi 2700 rublių. Plius „Volga“ vežiodavo“, - drąsiai prisipažįsta ji. Sovietinius laikus tyrinėjantis Seimo narys Julius Veselka sako, kad tokių atlyginimų tais laikais tikrai nebūdavo.

Ar gali būti, kad kalbėdama apie tuometį savo atlyginimą Kristina Brazauskienė kažką painioja? O gal tikrosios tiesos apie  sovietmečio ponų gyvenimą iki šiol nežinojome mes?

Kristinos Brazauskienės milijonai - antradienį 20.30 val. per LNK laidą „Neišgalvoti gyvenimai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų