REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarpininkaujant Lietuvos Bušido Federacijai, pasaulio Bushido DREAM čempionas, lietuvis Marius Žaromskis pasirašė filmavimosi sutartį su Anglijos prodiuserine kompanija „Greater Things Limited“ ir jau nuo šios savaitės  filmuojasi kine, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji kino juostos dalis jau dabar  filmuojama Japonijoje, sekanti dalis bus filmuojama  Anglijoje ir Lietuvoje. Jau kitais metais filmas bus pristatytas viso pasaulio kino žiūrovams. Be to, principingas filmo režisierius jau dabar planuoja kino juostos kelionę į Kanų kino festivalį.

REKLAMA

Šiame filme M. Žaromskis vaidins vieną iš pagrindinių vaidmenų, kuriame jis vaidins sau pačiam labai artimą herojų. Tai bus filmas apie Lietuvos bušido kovotoją, emigravusį Londoną, kur dienomis sunkiai dirba, o vėlais vakarais sunkiai treniruojasi tam, kad pasiektų savo svajonę. Įspūdingai pergalę po pergalės skinantis Anglijos ringuose, Marius sėkmingai debiutuoja ir Japonijos ringe, kur įveikęs pasaulinio lygio varžovus tampa pasaulio čempionu.

Tai filmas apie tikrą, sunkų ir nelengvą M. Žaromskio Bušido kovotojo kelią, apie atkaklumą ir ryžtą siekiant pergalės. Filmas bus statomas remiantis tikrais faktais. Belieka tik pasidžiaugti pirmuoju kino filmu apie Lietuvos kovotojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų