REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nors turistų, vykstančių į pietinę Turkijos dalį srautas vis dar išlieka pakankamai didelis, smarkios liūtys su vėju pranašauja šio sezono pabaigą. Sekmadienį, spalio 9 d. apsiniaukęs dangus viename iš populiariausių Antalijos regionų, pirmadienį jau pasitiko svečius liūtimis ir stipriu vėju, o paplūdimiuose esančiuose gelbėtojų bokšteliuose pakilo juodos vėliavėlės.

REKLAMA
REKLAMA

Po liūties vandeniu užlietose Antalijos miesto ir jo prieigų gatvėse susidarė automobilių spūstys. Pakilęs vanduo užliejo automobilių kuro tiekimo sistemas ir dalis jų geso vidury gatvės. „Tokie orai yra įprastas vaizdas Turkijoje žiemą ir pavasarį, tačiau šiais metais visa tai vyksta anksčiau nei mes esame įpratę“, - kalbėjo „Tez Tour“ kelionių agentūros atstovai Turkijoje.

REKLAMA

Turistai, nors ir negali pasimėgauti saulės šiluma ir pasimaudyti Viduržemio jūroje visgi yra išskirtinė grupė žmonių Turkijoje. Dauguma viešbučių aprūpinti elektros generatoriais, kurie įsijungia vos nutrūkus elektros tiekimui. Audra pietinėje Turkijos dalyje vyko šuorais – tai suintensyvėdama, tai vėl atslūgdama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų