REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktą kartą vyksianti socialiai atsakinga iniciatyva „Projektų rengimo akademija“ šiemet atrinktus studentus mokys socialinio verslumo principų ir skirs lėšų geriausios kino mėgėjų klubo įkūrimo iniciatyvos įgyvendinimui. Padedami žinomų savo sričių specialistų, Akademijos studentai rengs investicinius projektus klubo įkūrimui, o geriausio projekto autoriams bus skirtos lėšos jo įgyvendinimui.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Akademijos lektorių, pagrindinė originalių visuomeninių idėjų nesėkmių priežastis – menki tokių iniciatyvų valdymo įgūdžiai. „Vien geros idėjos sėkmingai socialinei iniciatyvai nepakanka. Norint ją įgyvendinti, reikia turėti nemažą žinių, gebėjimų bagažą ir lėšų sėkmingai jos pradžiai,“ – atkreipia dėmesį Akademijos pagrindinio informacinio partnerio „15 minučių“ generalinis direktorius Tomas Balžekas.

REKLAMA

Projektų rengimo akademijoje apsilankys ir su studentais savo patirtimi pasidalins nekomercinio kino teatro „Pasaka“ įkūrėja Greta Akcijonaitė, kino režisierė Inesa Kurklietytė, vienas iš festivalio „Kino pavasaris“ organizatorių Algirdas Ramaška, akcijos „Darom“ iniciatorius Vytautas Krasnickas ir kiti žinomi lektoriai. Intensyvaus mokymų ciklo metu žinomi verslo konsultantai, verslininkai bei socialinių iniciatyvų rengėjai studentus supažindins su nevyriausybinių organizacijų vadybos, finansavimo ir rinkodaros principais, interneto ir socialinių tinklų galimybėmis bei kino kultūros naujovėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Suteikdami atrinktiems Akademijos studentams įrankius kino mėgėjų bendruomenės kūrimui – įvairių sričių specialistų teikiamas žinias ir realias lėšas, mėginsime keisti mitą apie visuomenines iniciatyvas. Dažnai dar vis manoma, kad jos gali būti gyvos tik geromis idėjomis. Skatinsime jaunus žmones atsakingai pažvelgti į šias prasmingas iniciatyvas ir jas įgyvendinant nepamiršti verslumo principų,“ – sako Akademijos iniciatorius, strateginės plėtros ir projektų vadybos kompanijos „Advanced Advice“ direktorius Ilja Malkin.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Labiausiai laukiame tų, kurie turi originalių idėjų, tačiau stokoja jų įgyvendinimui reikalingų žinių, įgūdžių ar lėšų. Tikimės, kad profesionalų patarimai ir solidus pagrindinis prizas padės šioms idėjoms virsti realybe,“ – teigia I. Malkin. Registracija į Projektų rengimo akademiją vyks spalio 10-17 dienomis. Joje kviečiami dalyvauti investicinių projektų rengimu, kinu ar socialiniu verslu besidomintys Lietuvos studentai.

Darbuotojų atrankos profesionalai į „Projektų rengimo akademiją“ atrinks 15 gabiausių studentų, kurie bus suskirstyti į penkias komandas ir rengs investicinius projektus savo kino mėgėjų klubo įkūrimui. Geriausio investicinio projekto autoriai laimės finansavimą savo idėjos įgyvendinimui.

Daugiau informacijos apie Akademiją galima rasti adresu www.aadvice.lt. Registracija nuo spalio 10 dienos vyks adresu registracija.aadvice.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų