REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Buvęs „Bitlų“ narys seras Paulas McCartney vedė trečią kartą. Sekmadienį Londone jis susituokė su amerikiete Nancy Shevell.

REKLAMA
REKLAMA

Iš miesto rotušės išėjusią porą po ceremonijos vestuvių svečiai apipylė konfeti. Jaunavedžiai šypsojosii, atrodė atsipalaidavę ir mielai sutiko pozuoti spaudos fotografams.

REKLAMA

51 metų N. Shevell iš Niujorko yra būsima pervežimų verslo paveldėtoja. Ji buvo 20 metų ištekėjusi už amerikiečių teisininko ir politiko Bruce'o Blakemano.

Paului McCartney ji – trečioji žmona. Pirmoji jo sutuoktinė Linda McCartney mirė 1998 metais, o su antrąja žmona Heather Mills jis po ilgo ir varginančio proceso skandalingai išsiskyrė 2008 metais. H. Mills teismo sprendimu jis dar turėjo sumokėti 24 mln. svarų.

Nuotaka per vestuves vilkėjo ilgą baltą prigludusią suknelę, į plaukus buvo įsisegusi baltą gėlę  ir laikė rožių puokštę. Buves „bitlas“ iškilminga proga pasipuošė tamsiu kostiumu, baltais marškiniais ir melsvu kaklaraiščiu.

REKLAMA
REKLAMA

Kad pamatytų atvykstančią porą prieš ceremoniją ir po jos, Londono centre susirinko šimtai gerbėjų. Kad būtų išlaikyta viešoji tvarka, net buvo pastatyti atitvarai, pranešė BBC.

Po ceremonijos atšvęsti vestuves jaunavedžiai su nedideliu būriu šeimos narių ir artimiausių draugų grįžo į P. McCatrney'o namus prabangiame Londono rajone, kur prieš mėnesį jau persikraustė ir N. Shevell.

Paklaustas, kaip jaučiasi vedęs trečiąjį kartą, P. McCartney žurnalistams atsakė: „Tiesiog puikiai, ačiū. Jaučiuosi vedęs“, – ir pridėjo: „ Jaučiuosi absoliučiai nuostabiai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų