REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karjerą neseniai baigęs „Man Utd“ gynėjas Gary Neville'as netiki, kad Anglija turi vilčių laimėti 2012 metų Europos čempionatą.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Fabio Capello auklėtiniai sužaidė lygiosiomis 2-2 su Juodkalnija ir užsitikrino kelialapį į finalinį Senojo žemyno pirmenybių etapą, kuris vyks Lenkijoje ir Ukrainoje.

REKLAMA

Tačiau Neville'as didelių ambicijų nepuoselėjo: "Tiesa ta, kad komandos branduolys šiuo metu nėra pajėgus mesti iššūkį Ispanijai, Italijai, Prancūzijai ar Vokietijai.

Dabar diskutuojame apie tai, jog Wayne'as Rooney gali praleisti pirmuosius du čempionato mačus dėl diskvalifikacijos, tačiau iš tikro turėtume kreipti dėmesį į kitus dalykus. Tarkime, kad rinktinės judėjimas yra labai blogas, futbolininkai nesugeba palaikyti kamuolio."

Ir tęsė: „Objektyviai žiūrint, ekipa su Johnu Terry, Gary Cahillu, Scottu Parkeriu, Garethu Barry, Darrenu Bentu ir Rooney svarbiausiose pozicijose nei iš tolo neprilygsta, tarkime, Ispanijai. Nekalbu apie šiuos žaidėjus individualiai: jie yra tikrai pajėgūs, tačiau kaip kolektyvas, išbraukus Rooney, neturi nei greičio, nei kūrybiškumo, nei galimybių rotuoti pozicijas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų