REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Populiariam ispanų matadorui pastaroji korida baigėsi itin nesėkmingai – po susidūrimo su buliumi Juanas Jose Padilla kovoja dėl savo gyvybės.

REKLAMA
REKLAMA

Per renginį Ispanijos šiaurės rytų mieste Saragosoje spalio 7 dieną matadorui nepavyko pergudrauti įniršusio buliaus ir šis ragu perdūrė jam vedą – nuo kairiojo skruosto iki akies, rašo Dailymail.co.uk.

REKLAMA

Krauju paplūdęs vyras arenoje ėmė šaukti: „Aš nieko nematau! Aš nieko nematau!“

Gydytojai atliko penkias valandas trukusią operaciją – veido odai, raumenims ir kaulams bei akiai padaryta didžiulė žala. Šiuo metu J. J. Padilla yra gydomas Saragosos Migueulio Serveto ligoninėje, jo būklė apibūdinama kaip sunki.

Bulius, vardu Marques, iš „Ana Romero“ rančos, progą savo atakai gavo, kai jam į nugarą banderilją (spygliuotą lazdą) įsmeigęs matadoras slystelėjo ant smėlio ir parkrito.

Tai jau ne pirmas kartas, kai J. J. Padillai nepavyko išvengti buliaus ragų: 2001 jis buvo patyręs sunkią traumą, kai Pamplonoje bulius jam sužalojo kaklą.

J. J. garsėjo kaip drąsus ir sudėtingų kovų nevengiantis matadoras, už tai pelnęs didelį populiarumą tarp koridos gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų