REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Red Bull“ ekipos vadovas Christianas Horneris smulkiai papasakojo situaciją apie naujo S. Vettelio bolido priekinio sparno pristatymą.

REKLAMA
REKLAMA

Vienintelę priekinio sparno versiją Sebastianas sulaužė penktadienį. Milton Keynes bazėje iš karto prasidėjo naujo elemento gamyba, kuris po to buvo išsiųstas komerciniu skrydžiu iš Londono į Nagajų, iš kur sraigtasparniu pristatytas į Suzuką.

REKLAMA

Ch. Horneris: „Tai puikiai charakterizuoja mūsų komandos darbą. Penktadienį Sebastianas buvo taip nusivylęs, nes mes mažiausiai norėjome sulaužyti naują priekinį sparną, bet mūsų vyrai atliko milžinišką darbą, kad pagamintų naują detalę ir ją pristatytų į trasą. Krovinį gavome likus pusvalandžiui iki kvalifikacijos pradžios! Neįtikėtina!

Šio sparno neplanavome naudoti iki etapo Korėjoje, todėl mūsų vyrukams iš Milton Keynes tikrai teko rimtai padirbėti – lenkiu prieš juos galvą!

REKLAMA
REKLAMA

Iš M. Webberio bolido nepaėmėme sparno, nes priekinis sparnas sulūžo po Vettelio klaidos, o ne dėl technologinės klaidos, kaip prieš metus Silverstone, todėl iki kvalifikacijos Sebastianas į trasą važiavo su senos versijos sparnu.

Finalinėje sesijoje S. Vettelis turėjo nuvažiuoti idealų ratą ir jis sugebėjo tai padaryti, iškovodamas pirmąją startinę poziciją. Manau, jis turi būti patenkintas – tai vienas iš geriausių jo ratų šiame sezone.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų