REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos miesto apylinkės teismas paskelbtė nutarimą byloje, kurioje dėl vairavimo neblaiviam kaltintas žinomas aktorius Ramūnas Rudokas.

REKLAMA
REKLAMA

R. Rudokas 2011 gegužės 29 d. apie 21.20 val. Neringoje, Taikos ir  Pamario gatvėse. vairuodamas automobilį „Porsche Cayenne“, sustabdytas policijos vengė neblaivumo patikrinimo, nepateikė vairuotojo pažymėjimo, automobilio registracijos liudijimo, transporto priemonės savininkų privalomojo civilinės atsakomybės draudimo bei techninės apžiūros talono, todėl jam buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 126 straipsnio 4 dalį ir 1241 straipsnio 7 dalį.

REKLAMA

Aktorius teismo posėdžio metu savo kaltę pripažino, nurodė, kad iš tikrųjų jis pats vairavo transporto priemonę ir pareigūnams pareikalavus atsisakė pasitikrinti neblaivumą, dėl padarytų pažeidimų nuoširdžiai gailisi. Paaiškino, kad sėdo už vairo, nes nesijautė tiek apsvaigęs, kad būtų pavojingas visuomenei, be to, automobilį norėjo tik patraukti iš vienos vietos į kitą, o ne kažkur važiuoti. Prašė skirti švelniausią nuobaudą, pateikė raštus iš darboviečių, patvirtinančius, kad teisė vairuoti transporto priemones reikalinga darbo funkcijoms atlikti, nurodė, kad per 25 vairavimo metus nėra baustas už kelių eismo taisyklių pažeidimus.

R. Rudokui skirta 2000 Lt bauda ir dvejiems metams atimta teisė vairuoti transporto priemonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų