REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baleto primarijus Nerijus Juška laidoje „Penktadienio fiesta“ įrodė, kad sugeba ne tik šokti, bet ir šmaikščiai juokauti.

REKLAMA
REKLAMA

Šį penktadienį BTV startuoja didysis penktadienio vakaro šou „Penktadienio fiesta“. Tai – vakarinė pramoginė laida, skirta visai šeimai, kurioje skamba nuotaikingos kalbos, muzika ir juokas.

REKLAMA

Pirmoje laidoje svečiuosis ir „Pif – paf“ žaidime dalyvaus Lietuvos baleto korifėjus N.Juška, „Domino“ teatro aktorė, BTV laidos „Pirmasis pasimatymas“ vedėja  Aušra Štukytė bei grupės „Patruliai“ solistas Algis Radzevičius.

„Pif – paf“ žaidimas – tai nuoširdus, bet nepaprastas pokalbis, linksmas žaidimas vaizduote, kuriame vedėjas su svečiu juokauja įvairiausiomis temomis. Kuriam iš jų pavyks labiausiai prajuokinti publiką?

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjas Andrius Rožickas su savo svečiais kalbėsis įvairiomis temomis. Pavyzdžiui, N. Juška papasakos, ko jam niekada neteko matyti baleto spektaklyje ir kas būtų, jeigu jis turėtų nuosavą valstybę. Taip pat pirmą kartą televizijos žiūrovai galės pamatyti, kaip šoka mažosios balerinos iš Nerijaus Juškos baleto mokyklos.

„Penktadienio fiestos“ koncertinėje programoje pasirodys ypatinga viešnia. Tai – šiuo metu Lietuvoje koncertuojanti Sunny – pasaulio ir Europos meninės gimnastikos čempionė, 2004–tųjų metų mis Toronto. Laidoje dainuos Vytautas Šiškauskas, Taja, Paulius Stalionis, Eglė Jakštytė, roko grupė „Timohi“ bei kiti atlikėjai.

„Penktadienio fiestoje“  ne tik juokaujama, dainuojama, bet ir šokama. Tad į laidą kviečiamos dalyvauti ir šokių grupės. Jos gali registruotis elektroniniu paštu – [email protected].

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų