REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Vergovė šiandien“. Emigraciją masiškai besirenkantys tautiečiai ir paprasti keliautojai neretai patenka į šiuolaikinių prekiautojų žmonėmis ar šiaip aferistų žabangas.„Balsas.lt savaitė“ ragina būti budriems.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „Kaip mafija turtus krovėsi“. „Balsas.lt savaitėje“ – Lenkijos leidinio „Sledczy“ straipsnis apie šios šalies nusikaltėlių sąsajas su verslininkais ir politikais.

REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ skaitykite žurnalisto Tomo Čyvo straipsnį „Branduolinės elektros kaina – šakėmis ant Mėnulio“. Ministro pirmininko Andriaus Kubiliaus pažadus, kad būsimos Visagino atominės elektrinės elektra bus pigi, komentuoja prognozės autorius, bendrovės „Litgrid“ vadovas Virgilijus Poderys.

Klausimas, kur yra žmogaus galimybių riba, kamuoja ne tik filosofus, bet ir bėgimo specialistus. Ar gali sprinteris 100 m nubėgti per 9 sekundes? Kodėl dabartiniai rezultatai pranoksta net mokslines prognozes? Apie tai  – rubrikos „Sirgalių tribūnos“ straipsnis „Mįslė: ar žmogus pralenks leopardą?“

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Ateities pranašai“ – Žemę užplūdę ateiviai. Pastaruoju metu danguje pastebima gerokai daugiau neatpažintų skraidančių objektų.Šį reiškinį tyrinėjančios organizacijos „Mufon“ atstovai teigė, kad JAV neatpažintų skraidančių objektų padaugėjo per pastarąsias šešias savaites. Ar prasidėjo ateivių iš kosmoso invazija? O gal žmonės paprasčiausiai turi daugiau laiko stebėti dangų?

Prieš devynerius metus užvėrusi teatro duris aktorė Virginija Kochanskytė veiklos nestokoja. Kas aktorę gena į rpeikį? Apie tai skaitykite rubrikoje „Spindintis gyvenimas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Finansai plius“ – žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnis „Investicijos į meną“. Investicijos į auksą, nekilnojamąjį turtą ar įmonių akcijas nieko nebestebina, tačiau menas vis dar yra nepažinta investicijų žemė. Lietuvoje neseniai įkurto Meno klubo iniciatorė Ilma Nausėdaitė analizuoja, kodėl žmonės perka meną.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų