REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS. Problema mėnesio pradžioje ir pabaigoje gali tapti krizė šeimoje. Slėgs rūpesčiai dėl vaikų, kils konfliktų su tėvais, sutuoktiniu. Netrūks įtampos ir tarp įsimylėjėlių – netikėtai santykiai gali nutrūkti. Visą mėnesį bus svarbu siekti kompromiso, stengtis taikytis su artimaisiais, o nuo antros dekados – ir su kolegomis bei draugais: iš sąjungininkų daugiau naudos nei iš priešų. Spalio pradžioje nepalanku keliauti, keisti darbą. Darbo vietą net reikėtų pasaugoti. Tik mėnesio vidurys bus neblogas darbovietei keisti. Rimtų finansinių nesklandumų gali kilti spalio pabaigoje. Gresia net teisiniai nemalonumai.

AVINAS. Problema mėnesio pradžioje ir pabaigoje gali tapti krizė šeimoje. Slėgs rūpesčiai dėl vaikų, kils konfliktų su tėvais, sutuoktiniu. Netrūks įtampos ir tarp įsimylėjėlių – netikėtai santykiai gali nutrūkti. Visą mėnesį bus svarbu siekti kompromiso, stengtis taikytis su artimaisiais, o nuo antros dekados – ir su kolegomis bei draugais: iš sąjungininkų daugiau naudos nei iš priešų. Spalio pradžioje nepalanku keliauti, keisti darbą. Darbo vietą net reikėtų pasaugoti. Tik mėnesio vidurys bus neblogas darbovietei keisti. Rimtų finansinių nesklandumų gali kilti spalio pabaigoje. Gresia net teisiniai nemalonumai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS. Jei norite kuo daugiau nuveikti, venkite konkurencinės kovos – ieškokite galimybių susitarti ne tik su svetimais, bet ir su savais. Atsakomybės, pareigų krūvis didės. Padės tik gebėjimas racionaliai skirstyti darbus. Sunkiausia veikla laukia mėnesio pradžioje ir pabaigoje. Stigs ir laiko, ir sveikatos, nes prie dalykinių bei finansinių rūpesčių prisidės šeiminiai: gali tekti spręsti skubią problemą namie. Pirma dekada palankesnė, tad sunkiausių darbų į mėnesio pabaigą nenukelkite – tai nusivylimų, praradimų, nuostolių metas. Jis klibins materialinį stabilumą, patikrins santuokos stiprumą. Deja, ir šioje srityje galima krizė...

REKLAMA

DVYNIAI. Pirma mėnesio pusė – sėkmingiausias laikas. Išsisklaidys melancholija, vėl pasijusite laimingi, įsimylėję. Sužinosite daug naujų, įkvepiančių dalykų, susipažinsite su išskirtiniais žmonėmis. Tačiau šis laikas avantiūroms netinka, ypač jei jos susijusios su įstatymų pažeidimu, kelionėmis, užsieniu ar įtakingais visuomenės asmenimis. Rimtai nereaguokite į pasiūlymus keisti darbą, keliauti į užsienį ar dirbti su užsieniečiais. Stebėkite įvykius ir žmones, kaupkite informaciją, darykite išvadas. Pirma spalio pusė – sėkmingas laikas kūrybinei veiklai. Dalykiniams reikalams tvarkyti palanki antra dekada. Trečią gali užgriūti aibė rūpesčių...

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Pirmas dvi dekadas bus sunku ką nors suprasti, apskaičiuoti. Šį mėnesį sustiprės nuojauta – ji padės nujausti nesėkmę, atspėti, kas priešas, kas draugas, iš kur atslenka pavojus. Spalio pradžioje tapsite jautresni, būsite linkę sureikšminti nesklandumus. Svarbu išmokti į kilusias problemas žvelgti su humoru, filosofiškai. Jei nenorite skyrybų, mėnesio pradžioje venkite konfliktų su sutuoktiniu. Trečia dekada optimistiškesnė, tačiau nebus lengva nurimti, atgauti dvasios pusiausvyrą. Blaškysitės, ieškosite naujų kelių, naujų žmonių, naujų idealų. Bent jau neįsimylėkite mėnesiui baigiantis – tai gyventi nepadės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS. Pirmoji mėnesio pusė – dvilypis laikas. Laimėsite tik kovodami. Deja, nebus galima elgtis agresyviai. Teks išsisukti iš konfliktų, kilusius nesklandumus spręsti taikiai, kitaip galite netekti bičiulio, išprovokuoti skyrybas su sutuoktiniu, gali nutrūkti naudingas dalykinis bendradarbiavimas. Priešų taip pat padaugės (itin santūrūs būkite po 10 d.). Sunkiausia bus trečia dekada – tapsite perdėtai įtarūs. Dėl šios priežasties galite be reikalo sugadinti santykius su mylimu žmogumi, draugais. Nepasiduokite provokacijoms, nesižavėkite tuo metu gautais verslo pasiūlymais ir neskubėkite įsimylėti – vėliau nesuprasite, kam to reikėjo.

REKLAMA

MERGELĖ. Spalio pradžia – iliuzijų, nesusipratimų laikas. Būsite priversti elgtis prieš savo valią spręsdami karjeros, piniginius, verslo klausimus. Tačiau permainos neišvengiamos, tad labai nesipriešinkite partnerių, vadovybės valiai reorganizuoti veiklą. Dėl įvaizdžio gali tekti investuoti nemažai pinigų į veiklą, pertvarkyti namus, užsiimti remontu, įsigyti prestižinių daiktų. Geriausia tai daryti mėnesio viduryje, tik ne trečią dekadą. Tuo metu ne visos jūsų išlaidos bus pateisinamos, ne visi pirkiniai sėkmingi. Trečią dekadą ypač nepatartina pyktis su sutuoktiniu, artimaisiais, draugais, viršininku, nerekomenduojama iššvaistyti daug pinigų.

REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Pagaliau – gimtadienio mėnuo ir fortūnos dėmesys. Vėl imsite optimistiškai mąstyti, grįš pasitikėjimas, įkvėpimas. Tai taps pagrindu gyvenimo ir veiklos permainoms. Imsite labiau vertinti savo gabumus, žinias, profesionalumą (juk per pastarąjį pusmetį buvote pradėję nusivilti?). Sėkminga pirma mėnesio pusė – pavyks pasinaudoti ankstesniais laimėjimais, pažintimis, naudingai pakeisti darbo vietą, gal net išsiskirti su savęs nevertu sutuoktiniu (ar mylimuoju), rasti puikių naujų partnerių – dalykinių, asmeninių. Tik neskubinkite įvykių, tegu viskas klostosi savaime. Trečią dekadą – jokių avantiūrų. Tai nuostolių, praradimų ir nusivylimų metas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Kad sunkusis laikas prieš gimtadienį neprislėgtų, dažniau pasvajokite apie ateitį, veiklos perspektyvas, šeiminio gyvenimo džiaugsmus ir pranašumus. Pirma mėnesio pusė nebus lengva, galios taisyklė „daug norėsi – mažai gausi“. Ryšiai su aplinkiniu pasauliu, draugais, mylimu žmogumi taps itin pažeidžiami ir gali nutrūkti dėl per didelio jūsų reiklumo. Sudėtinga ir trečia dekada – stenkitės išsaugoti esamus santykius, nepraraskite viršininkų ir kolegų pasitikėjimo – būsite linkę su jais konfliktuoti, daryti profesinių klaidų. Trečią dekadą pasijusite tvirčiau, tačiau venkite priimti atsakingus sprendimus darbe, meilės srityje ar tvarkydami piniginius reikalus.

REKLAMA

ŠAULYS. Įtampa. Būsite priversti priimti radikalius, nepopuliarius sprendimus. Pirmąją mėnesio pusę galite pasiduoti veiklos azartui, konkurencijai ir lipdami karjeros laiptais per mažai dėmesio skirti artimiesiems, draugams – pasistenkite, kad net trumpos bendravimo akimirkos su jais būtų džiugios. Konfliktai gresia 2–7, 17, 18 d. ir spalio gale. Sėkmingiausias laikas – 10–22 d. Trečia dekada itin sudėtinga – sėkmė, pripažinimas, pelnas ir kartu praradimai, nusivylimai. Nesumanykite tuo metu ką nors keisti – galite sugadinti, ką esate pasiekę. Mėnesiui baigiantis dažniau ims nuovargis, stigs jėgų, pasitikėjimo, todėl venkite barnių su tais, kuriuos mylite, dažniau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Pirmą mėnesio pusę maksimalizmas ne tik vargins, bet ir kenks – mokėkite pasitenkinti esamais laimėjimais ir per daug iš savęs nereikalaukite. Mokėkite pasisotinti viltimi, pasidžiaugti svajone ir laukti: pernelyg drąsūs, radikalūs sprendimai nepasiteisins, finansiškai bus žalingi. Siekite įtvirtinti gerus santykius su vadovybe, kolegomis, būkite apdairūs tvarkydami piniginius, turto reikalus – venkite abejotinų sandorių, neteisėtų finansinių operacijų, ypač trečią dekadą. Tai bus dvilypis metas: atsiras gerų progų pataisyti piniginius, dalykinius reikalus, išplėsti veiklą, įtaką, tačiau galite įsivelti į nuostolingą finansinę avantiūrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

VANDENIS. Palankesnė pirma mėnesio pusė. Sėkmė jus pasieks aplinkiniais keliais – per kitus. Tad atidžiai stebėkite, kaip klostosi santykiai su sutuoktiniu, dalykiniais partneriais. Ne laikas konfliktuoti dėl lyderio teisės – atiduodami vadovavimo vadžias tik laimėsite. Nurimkite, niekur jėga nesiveržkite, tuomet viskas ateis savaime: pelnytas pripažinimas, naujos saviraiškos, veiklos galimybės. Pirmą mėnesio pusę daugiau bendraukite, siekite sutarimo darbe – partnerystė, bičiulystė taps sėkmės laidu. Spaliui baigiantis pagreitės įvykių raida, galimi netikėti, iš pažiūros nemalonūs, bet vėliau naudingi karjeros pokyčiai. Nieko nekeiskite tik meilės srityje – tai lemtingų klaidų metas.

ŽUVYS. Pirmos dvi dekados kupinos streso: aplinkybės vers ieškoti išeities, naujų tiesų, imtis ko nors svarbaus, atsisakyti ko nors rimto, mokėti pasitenkinti minimaliu rezultatu. Bus svarbu rūpintis sveikata, taupyti jėgas ir laiką – ir vieno, ir kito stigs. Nelaikykite jėga tų, kurie išeina, palinkėkite sėkmės – tai ir išsivalymo metas. Trečią dekadą aplinkybės pasikeis jūsų naudai – laukia geri veiklos pasiūlymai, dalykinės kelionės. Deja, ne visada pavyks teisingai įvertinti perspektyvas, jus supančius žmones. Būsite linkę įžvelgti naudą ten, kur jos nėra, ir pasitikėti tais, kurie sukčiauja. Pasitikėkite mylimuoju, nes būdami įtarūs paskatinsite neištikimybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų