REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lygiai už savaitės, spalio 14 dieną, Kauno „Žalgirio“ komanda pirmą kartą per oficialias rungtynes žengs ant naujosios „Žalgirio“ arenos parketo. VTB Vieningosios lygos mače žalgiriečių varžovai bus Samaros „Krasnye Krilia“ krepšininkai. Bilietai į šį intriguojantį susitikimą – jau prekyboje, o kartu su jais – ir ypatinga akcija, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas, įsigijęs bilietą į rungtynes su „Krasnye Krilia“, dovanų gaus pakvietimą nemokamai apsilankyti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) akistatoje su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda. Kaip ir praėjusį sezoną specialios akcijos galioja ir moksleiviams, studentams ir pensininkams, kuriems bilietas į debiutines „Žalgirio“ rungtynes naujoje arenoje kainuos vos 3 litus.

REKLAMA

Samaros „Krasnye Krilia“ ekipa į VTB Vieningosios lygos A grupę pateko praėjusią savaitę laimėdama Šiauliuose vykusias atrankos varžybas. Keturis varžovus vidutiniškai 15 taškų skirtumu įveikę rusai į Kauną atvyks ryžtingai nusiteikę, todėl spalio 14-ąją žalgiriečiams prireiks triukšmingo žiūrovų palaikymo.

Šis susitikimas bus paskutinis apšilimas prieš spalio 17 d. įvyksiančias Eurolygos sezono atidarymo rungtynes, kuriose kauniečiai susigrums su Maskvos CSKA ekipa. Šio mačo bilietus aistruoliai baigia iššluoti – prekyboje liko vos tūkstantis laisvų vietų.

Bilietus į žalgiriečių namų rungtynes galima įsigyti visose bilietai.lt kasose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų