REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Artėjant žiemai ne viena moteris, pravėrusi spintos duris, mąsto, kuo galima pasipuošti atšalus orams, o charizmatiškosios mados pasaulis jau suskubo pristatyti šio sezono naujoves.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienio , spalio 6-osios vakarą, į sostinės senamiestyje įsikūrusį viešbutį „Stikliai“ rinkosi išsipusčiusios ponios ir klasikiniam elegantiškam įvaizdžiui prijaučiantys ponai. Mados, verslo ir pramogų pasaulio elitą šį kartą į prabangų vakarą sukvietė labai rudeniška tema – trečią dešimtmetį Lietuvoje ir užsienyje žinomo prekės ženklo „Nijolė“ 2011-2012 metų žiemos kolekcijos pristatymas.

REKLAMA

Naujoji „Nijolės“ kolekcija, skirta elegantiškai, stilingai, bet kartu ir praktiškai šiuolaikinei moteriai, publikai paliko gerą įspūdį – kai kuriems modeliams pasirodžius ant podiumo pasigirsdavo plojimai. Šaltojo sezono kolekcijoje buvo ne tik moteriški kailiniai švarkeliai, puspalčiai ar liemenės , bet dizaineriai pasiūlė ir vyrams skitų modelių. Naujoji kolekcija dvelkė šiluma, jaukumo, bet kartu ir elegantišku rafinuotumu, prabanga.

REKLAMA
REKLAMA

Ant podiumo kartą su dailiu puspalčius pasirodė ir žinomas stilistas Mantas Petruškevičius. Vakaro vedėjas stilistas M. Petruškevičius, po kolekcijos pristatymo paklaustas, kokį įspūdį jam paliko reginys, sakė: „Įspūdžiai kaip visuomet geri, nes visuomet pabrėžiu, kad mėgstu gražias, stilingas moteris, o kailis moteris puošė nuo seniausių laikų. Reikia akcentuoti ne pačių kailinių brangumą, bet kailis yra neatsiejama moters garderobo dalis: bent vieni kailiniai moters spintoje – būtinybė. Moteris, kuri save gerbia, mėgsta gražius daiktus, tikrai atras progą įsigyti gražų ir šiltą daiktą. Nereikia orientuotis į kailinių kainą – tai antraeilis dalykas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Petruškevičiaus teigimu, džiugu, kad Lietuvos moterys gali pamatyti tai, kas ant podiumų demonstruojama tokiose mados sostinėse kaip Milanas, Monakas ar Niujorkas.

Į klausimą, ar lietuvės moka pasirinkti kailinius, stilistas atsakė: „Ne visada. Yra nemažai klystančių moterų, kurios galvoja, kad kailis ir kailiniai visuomet turi būti sunkūs, ilgi. Juk net paprasti trumpi kailinukai ar berankovė liemenė gali užburti ir atrodyti puikiai“, – apie stiliaus subtilybes kalbėjo stilistas.

Petruškevičius prasitarė, kad jo spintoje kabo net keturi drabužiai, kurios sukūrė „Nijolės“ dizaineriai: „Su šiais drabužiais jaučiuosi gerai, kai kuriose nešluotose Lietuvos gatvėse tie daiktai atrodo puikiai.“

Tarp vakaro svečių buvo galima išvysti ir nemažai mados, verslo ir pramogų pasaulio elito atstovų: žinomą verslininkę Astą Valentaitę, verslininkę Daurą Zenkevičiūtę, verslininką Aurelijų Rusteikį su žmona. Į kailinių kolekcijos pristatymą užsuko ir buvusi vieno šokių projekto dalyvė pedagogė Eirida Daukšienė. Šaltojo metų laiko madai neliko abejinga verslininkė Irena Marozienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų