REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos ministras pirmininkas buvo vienas iš paskutiniųjų svečių, kuriuos per savo neįtikėtiną karjerą kalbino įtakingasis Larry Kingas. Kingas RT pasakoja, kad jam didelį įspūdį paliko Putino asmenybės ir charizmos galia.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš jaučiau jam trauką“, – teigia Kingas. „Tu bandai ją pajausti su daugeliu svečių, bet aš iš tikro pajaučiau tai su juo... jis turi tokias savybes, kurios neturi nieko bendro su politika... jos pakeičia aplinką.“

REKLAMA

Legendinis televizijos vedėjas taip pat pasakojo, kad nė kiek nėra nustebęs, kad Putinas dalyvaus 2012 metų prezidento rinkimuose. „Yra tam tikri gyvenimo būdai, kurių tu negali apleisti, ir politinis gyvenimas yra vienas iš tokų. Kai kalbi su politiniu lyderiu, kuris šiuo metu neturi posto arba galios, tu pasigendi tos galios - tai afrodiziakas.“

CNN vedėjas taip pat pasakoja ir apie daugiau Putino savybių, kurios jam paliko įspūdį. Jis teigia, kad Putinas patiko ir visai filmavimo komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Tas interviu, kuris vyko 2000 metais yra ypač atsimenamas dėl pirmojo klausimo, kurį Putinui Kingas uždavė apie nuskendusį povandeninį laivą „Kursk“. Kingas paklausė, kas nutiko, o Putinas paprasčiausiai atsakė: „Jis nuskendo“.

Šis atsakymas įėjo į istoriją. Larry Kingas pavadino tai „didžiu televizijos momentu“ ir „nuostabiu būdu atsakyti į sudėtingą klausimą“.





REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų