REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus vos kelioms valandoms po vieno iš „Apple“ steigėjų Steve'o Jobso mirties internete pradėjo veikti jo atminimui skirtas tinklalapis.

REKLAMA
REKLAMA

Jo kūrėjai pabrėžia esantys nesusiję su bendrove „Apple“, tai esanti jų asmeninė iniciatyva. „Stevejobsday2011.com" spalio 14-ąją, penktadienį, siūlo paskelbti Steve'o Jobso diena ir pagerbti šio žmogaus atminimą originaliu būdu: apsirengti taip, kaip mėgdavo rengtis pats S. Jobsas, t.y. juodu golfu, mėlynais džinsais ir sportiniais bateliais.

REKLAMA

Svetainės įkūrėjai taip pat ragina visus, kam brangus S. Jobso atminimas, spalio 14 dieną pakeisti savo nuotrauką socialinių tinklų paskyroje kita savo nuotrauka, kurioje vartotojai būtų apsirengę juodu golfu,  ir pasidalinti mintimis apie tai, kaip „Apple“ paveikė jų gyvenimą naudojant žymą #stevejobsday.

Šiąnakt informacijos agentūros pranešė, kad eidamas 57 metus JAV mirė ,,Apple" įkūrėjas ir buvęs vadovas S. Jobsas.  Užuojautą jo šeimai pareiškė JAV prezidentas B. Obama, ,,Apple" ir kitų IT kompanijų vadovai, žymūs visuomenės veikėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų