REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lūpos susilieja, širdys suartėja... Koks neapsakomas jausmas apima vos susiliejus lūpoms... Vos pajutus partnerio artumą ir tikrus jausmus. Norite nustebinti savo mylimąjį dangišku bučiniu? Pasinaudokite šiomis taisyklėmis:

REKLAMA
REKLAMA

1. Nebijokite parodyti savo jausmų. Juk pagrindinė bučinio paskirtis ir yra – parodyti meilę ir gilius jausmus.

REKLAMA

2. Intymi aplinka. Bučiniui, o ypač pirmajam, labai svarbi aplinka. Bučiniams puikiai tinka gamta, apžvalgos aikštelė, parkas... Sutikite, jaukumo ir romantikos mažai bus, jei bučiuositės autobusų stotelėje, parduotuvėje ar turguje.

3. Malonus burnos kvapas. Jei kompleksuojate dėl nemalonaus burnos kvapo, būtinai su savimi turėkite mėtinių pastilių, kramtomosios gumos arba vaisių.

4. Alavinio kareivėlio poza. Ji draudžiama bučinio metu. Kai bučiuojatės, atsipalaiduokite ir suteikite laisvę judesiams: lieskite partnerio plaukus, skruostus, kaklą, nugarą, liemenį, susikibkite rankomis.

REKLAMA
REKLAMA

5. Švelnūs žodžiai. Bučinio metu pasakykite savo partneriui ką nors malonaus.

6. Minkštos lūpos. Bučinio metu atpalaiduokite lūpas, prieš bučinį sudrėkinkite jas lūpų blizgiu ar vazelinu, kad bučinys būtų slidesnis ir malonesnis.

7. Neišsižiokite. Bučinio metu nesistenkite kuo daugiau apžioti partnerio lūpų, praverkite jas subtiliai, stebėkite partnerio veiksmus.

8. Prancūziškas bučinys – tai meilė, aistra, draugiškumas, gundymas, viliojimas ir švelnumas viename. Nesistenkite liežuviu kapoti malkų ir valyti partnerio tarpdančių – liežuvis, prancūziško bučinio metu, turi būti minkštas ir šokti smagų šokį partnerio burnoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

9. Jaudina: švelnus partnerio lūpų kramtymas, kuždesiai į ausį, ausų spenelių lyžtelėjimas ir plaukų lietimas.

10. Akys. Nepamirškite prieš bučinį ir po jo žiūrėti partneriui į akis. Švelnus ir mylintis žvilgsnis atleidžia viską.

11. Meilės bučiniai. Meile paženklinti bučiniai galimi ne tik į lūpas: suartėję bučiuokite vienas kito kaklą, krūtinę, nugarą... Žmogus turi labai daug erogeninių zonų, kurias sujaudinus, malonumas garantuotas! O dabar visi eikime pasibučiuoti!

Gerda Zemenskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų