REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol kas tik lietuvius koncertų lankomumo rekordais stebinusi grupė SEL po pasirodymų Anglijoje, Airijoje ir  Šiaurės Airijoje  galės į savo biografiją įsirašyti naujų rekordų.

REKLAMA
REKLAMA

Nieko nuostabaus, kad mūsų šalies žvaigždės vis dažniau šturmuoja Londono klubus ir rengia pasirodymus tautiečiams. Tačiau klubas klubui nelygu,  be to, niekam ne paslaptis, kad didelių ir populiarių megapolio pasilinksminimo vietų šeimininkai nelinkę įsileisti emigrantų iš Rytų Europos.  SEL koncerto Londone rengėjams irgi nebuvo lengva įkalbėti populiaraus, per tūkstantį žmonių talpinančio „Scala“ klubo vadovus, kad šie leistų čia spalio 9 d. surengti lietuvių pasirodymą.  Tačiau rizika pasiteisino su kaupu - likus kelioms dienoms iki koncerto parduoti beveik visi bilietai, paskutiniu metu kainavę net 40 svarų.

REKLAMA

„Scala“ klube nuolat rengiami žvaigždžių koncertai - čia yra pasirodę tokios britų pasaulinės garsenybės kaip „Coldplay“, „Foo Fighters“, Moby, „Chemical Brothers“,  Robbie Williamsas ir kt. „Kiek žinome, net ir į  žvaigždžių pasirodymus bilietų kainos dažnai būdavo mažesnės. Todėl „Scala“ klubo vadovus šokiravo žinia, kad jiems absoliučiai negirdėta grupė gali pritraukti tiek žmonių ir dar už  tokią didelę kainą“,  -  neslepia džiaugsmo koncerto organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Nemažiau garsus  ir Dublino klubas „Tripod“, kuriame SEL pasirodys spalio 7-ąją. Čia pasirodymus yra surengę Stingas, „Boyz II Men“,  „Public Enemy“, „Travis“  ir daugybė kitų. Bilietai į šį koncertą taip pat ne pigesni ir ne prasčiau perkami nei Londone.

„Man  yra be galo svarbūs šie pasirodymai garsiuose klubuose, kur koncertavo ne viena dešimtis pasaulinio garso žvaigždžių. Be to, jaučiu didelę atsakomybę prieš Anglijoje, Airijoje ir Šiaurės Airijoje gyvenančius tautiečius, todėl nekantriai laukiu kelionės“, - sako SEL lyderis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dubline dainininkas  suplanavęs  ir keletą svarbių susitikimų: ryte dainininkas  ketina apsilankyti lietuviškoje mokykloje, o po to keliaus į pasaulinio garso kompanijos „Google“ būstinę, į kur jį pakvietė ten dirbantys ir aukštas pareigas užimantys lietuviai. Iš Dublino SEL keliaus į Šiaurės Airiją ir surengs koncertą Belfaste.

Grįžęs į Lietuvą dainininkas pradės ruoštis įspūdingam turui po Lietuvos arenas, kurį pradės  lapkričio 19 d. atnaujintoje Alytaus arenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų