REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus rinktinės pasieniečiai, vykdydami bendras ilgalaikes priemones su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo padalinių pareigūnais, sulaikė du Šalčininkų policininkus. Jie, įtariama, tarnybiniu automobiliu gabeno 4 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį apie 1 val. 20 min. Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės  Gintaro Žagunio užkardos pasieniečiai Šalčininkų rajono kelyje Dieveniškės – Šalčininkai sustabdė policijos skiriamaisiais ženklais pažymėtą automobilį.

REKLAMA

Mašina vyko iš vadinamosios Dieveniškių kilpos. Prie įvažiavimo į ją yra įrengtas Širvių atraminis punktas, kuriame visą parą budintys G. Žagunio užkardos pasieniečiai tikrina visus į kilpą ir iš jos vykstančius automobilius ir asmenis.

Pasieniečiams patikrinus Šalčininkų rajono policijos komisariatui priklausančią „Škoda Oktavia“, paaiškėjo, kad ja gabenamos 8 dėžės, iš viso 4 tūkst. pakelių,  cigarečių „Minsk“ su Baltarusijos banderolėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, automobiliu tarnybos metu vyko du uniformuoti Šalčininkų rajono policijos pareigūnai. Juos pasieniečiai sulaikė, iš policininkų buvo paimti tarnybiniai ginklai.

Abu sulaikytieji buvo pristatyti į VSAT Vilniaus rinktinę, trečiadienį priešpiet čia dar tęsėsi jų apklausa. Ten pat buvo nugabentas ir automobilia bei kontrabandinės cigaretės.

VSAT Vilniaus rinktinėje dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis ir piktnaudžiavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų