REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl 24 valandų visuotinio streiko, rengiamo Graikijoje trečiadienį, turistų šalyje laukia nemalonios staigmenos. Oro uostai atšaukė visus skrydžius 24 valandoms dėl dispečerių, prisijungusių prie dviejų šalies profsąjungų organizuojamų protesto akcijų.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį Graikijoje streikuoja valstybės sektoriaus darbuotojai, protestuodami prieš vyriausybės planus atleisti į „darbo rezervą“ 30 tūkst. tarnautojų mainais į eilinę Europos Sąjungos ir Tarptautinio valiutos fondo paramos išmoką.

REKLAMA

Trečiadienį nedirbs visos įstaigos, draudimo fondai, mokesčių tarnybos, vietos savivaldos administracija. Valstybinėse ligoninėse dirbs tik budintis personalas, savo paslaugas teiks ir greitosios pagalbos tarnybos. Be to, šalyje streikuoja ir mokytojai, universitetų dėstytojai ir advokatai.

Atėnuose planuojama surengti masines eisenas, policija pasirengusi imtis būtinų saugumo priemonių kilus neramumams. Visas viešasis transportas Atėnuose, išskyrus metro, paskelbė nutraukiantis darbą parai. 24 valandoms darbą nutraukia ir geležinkeliai bei keltų linijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų