REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Arsenal“ klubo saugas Alexas Songas pripažino, jog ir toliau šitaip prastai rungtyniauti jo komanda neturi teisės, nes tai afrikiečio nuomone yra nenormalu.

REKLAMA
REKLAMA

Po paskutinio pralaimėjimo to paties miesto „Tottenham“ ekipai, „kanonierių“ strategas Arsene'as Wengeras nurašė savo auklėtinių šansus laimėti „Premier“ lygą ir teigė, kad dabar jo komanda kovos tik dėl galimybės prasibrauti į didįjį ketvertą.

REKLAMA

„Judame teisinga linkme, tiesiog mes privalome nesustoti. Negalime pralaimėti šitokių rungtynių, nes tai yra nenormalu. Su šitokiu žaidimu neleidžiame džiaugtis savo fanams, kurie taip myli ir palaiko savo komandą“, - teigė A. Songas.

„Iš pralaimėjimų turime pasimokyti ir toliau tobulėti. Dabar mus išretino traumos, todėl yra šiek tiek sunkiau psichologiškai. Tačiau kuomet visi išsigydys traumas ir galės rimtai dirbti, mes jausimės ir atrodysime labai stiprūs“.

„Turime pasistengti dėl gerbėjų, nes tik dėl jų mes žaidžiame ir egzistuojame. Tikiuosi, jog mums pavyks sugrįžti į pergalių kelią ir, tokiu atveju galėsime kovoti dėl aukščiausių pozicijų“, - užbaigė futbolininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų