REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Formulės 1 ekspertas Joe Sawardas savo tinklapyje rašo, kad Lotus Renault GP komanda svarsto variantą 2012 metais į komandą pakviesti Rubensą Barrichellą.

REKLAMA
REKLAMA

Joe Sawardas: „Šiuo momentu komandai atstovauja Vitalijus Petrovas ir Bruno Senna, bet Kubica laukia kažkur šalia, o Romainas Grosjeanas tikisi gauti šansą. Tuo pat metu kalbama, kad komanda svarsto Rubensu Barrichello variantą, nes jie nori turėti nors vieną patyrusį pilotą.

REKLAMA

Brazilo vertybė ta, kad jis daug metų dirbo top komandose ir garsus savo technikos žiniomis. Bet Lotus Renault GP bijo, kad nepasikartotų variantas su Nicku Heidfeldu, kuris nesugebėjo tapti ekipos lyderiu.

Daug priklauso nuo ekipos finansavimo. Petrovas reikalingas dėl Rusijos valdžios pinigų, o Senna turi puikius ryšius Brazilijoje. Grosjeanas gali atverti duris į Prancūzijos vyriausybės pinigus, nors šis variantas atrodo mažai tikėtinas.

Komanda sako, kad jai nereikalingi pilotai, kurie moka už savo lenktyniavimą, bet kol komanda nepradės samdyti pilotų tik dėl jų talento, nekas netikės jų argumentais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų