REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno klinikose savaitę praleidęs ir po patirto miokardo infarkto sveikstantis Arvydas Sabonis antradienį vyksta namo. Legendinis 46 metų krepšininkas toliau reabilitaciją atliks namuose ir reguliariai lankysis pas medikus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo lrytas.lt, A.Sabonis džiaugėsi gerėjančia sveikata ir nestokojo humoro jausmo. Paklaustas, ką reikės keisti po šios ligos, vidurio puolėjas sakė, kad beveik viską.

REKLAMA

„Gydytojai man pasakė: „Rūkyt negali, gert negali, krepšinio žaisti negali“. Iš tų dalykų, kurie man patinka, liko seksas. Viską reikės daryti atsargiai – sunkių daiktų kilnot negaliu, bėgioti. Pasisaugoti reikės pusę metų, o vėliau žiūrėsim“, – teigė A. Sabonis.

Lietuvos krepšinio žvaigždė pasakojo, kad įvyko nesusipratimas – dar prieš tai jis lankėsi pas gydytojus, bet ne dėl širdies skausmo, o tiesiog prašė suleisti vitaminų. Anot jo, susidėjo viskas – skrydžiai į JAV, Europos čempionatas, pasibuvimas su draugais ir krepšinis.

REKLAMA
REKLAMA

„Galbūt, jei nebūčiau žaidęs krepšinio, gal ir nieko nebūtų nutikę. Mėnesį nesportavau, tai buvo didžiulis noras. Ir va, prisižaidėm, – teigė buvęs krepšininkas. – Gydytojų nuomone širdis atsistato gerai, veikia jau apie 60 procentų savo pajėgumo. Minimumas turi būti 55 procentai.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

Rusų žurnalistas pasityčiojo iš infarktą patyrusio A. Sabonio

Portlando „Trail Blazers“ likti A. Saboniui kuo greičiau pasveikti

A. Sabonis po širdies smūgio: aš dar gyvensiu!

A. Sabonį ištiko širdies smūgis, medikai būklę stabilizavo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų