REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį vykusioje Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) metinėje konferencijoje naujuoju lygos prezidentu trejų metų kadencijai išrinktas Remigijus Štaras.

REKLAMA
REKLAMA

Konferencijos metu taip pat buvo priimti galutiniai sprendimai dėl šią savaitę startuosiančio čempionato modelio, nuostatų ir tvarkaraščio. Apsvarsčius daugelį modelių bei variantų, buvo nuspręsta palikti praėjusių metų modelį. Reguliariajame sezone visos 16 komandų žais tarpusavyje po dvejas rungtynes (namuose ir išvykoje). Trečiajame ir ketvirtajame ratuose klubai rungtyniaus dviejose grupėse - 1-8 ir 9-16 vietas užimsiančios ekipos. Į atkrintamąsias varžybas pateks pirmasis aštuntukas bei keturios geriausios iš likusių komandų.

REKLAMA

Aštuntfinalyje 5-12 vietas reguliariajame sezone užimsiančios komandos žais iki dviejų pergalių. Namų aikštės pranašumą turės ekipa, reguliariajame sezone užimsianti aukštesnę poziciją.

Ketvirtfinalyje (iki dviejų pergalių) aštuntfinalio porų nugalėtojai susitiks su 1-4 vietas reguliariajame sezone užimsiančiomis komandomis. Šį etapą įveiksiantys klubai pateks į finalo ketverto turnyrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų